Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tevī modīsies raksturīgais rosīgums, vēlme uzņemties iniciatīvu, ieviest ikdienā dažādas novitātes, ar kuru palīdzību varētu padarīt darbu daudz ražīgāku. Vakarā centies atlicināt laiku otrajai pusītei.

VĒRSIS Lielu nozīmi panākumos spēlēs saprašanās ar līdzgaitniekiem, pat, ja tiem ir diametrāli pretēji uzskati tavējiem. Esi diplomātisks, tolerants, taču tai pašā laikā, māki pastāvēt par savām interesēm!

DVĪŅI Daudzpusīgās intereses var izkaisīt tavu uzmanību tik dažādām lietām, ka tā īsti neko nespēsi novest līdz galam. Centies striktāk turēties pie nospraustā darba grafika un mazāk pļāpā ar kolēģiem.

VĒZIS Steiga, nemiers un nestandarta situācijas šodien būs gandrīz vai garantēts. Mazāk uzmanību velti tenkām, vairāk paļaujies uz pārbaudītiem faktiem! Labāk atsakies no grādīgās dziras.

LAUVA Zvaigznes prasīs nedaudz nopietnāku attieksme pret darba lietām. Veicot sarunas ar priekšniecību, nekļūsti pārlieku bezrūpīgs, striktāk turies pie apspriežamā temata, izsaki konstruktīvas idejas.

JAUNAVA Nesāc uztraukties par katru sīkumu, mēģini lietas skatīt nedaudz globālākā līmenī. Ja darba plāns kopumā tiek izpildīts, tad nejūties vainīgs par nelielām nepilnībām! Velti vairāk laika atvasītēm.

SVARI Tava emocionālā, dažubrīd impulsīvā rīcība, var veicināt neizpratni līdzgaitniekos. Tāpēc zvaigznes iesaka likt maksimālu uzsvaru uz tev raksturīgo diplomātiju, draudzīgumu un līdzsvarotību!

SKORPIONS Lielāka nozīme būs attiecībām ar radiniekiem, jo īpaši tas attieksies uz Skorpioniem, kuri ir iesaistīti ģimenes biznesā. Šodienas notikumi var jūtami pārbaudīt tavu pacietību, nervu sistēmu!

STRĒLNIEKS Kolēģis vai priekšnieks var sagādāt zināmu vilšanos, uzvelt tev papildus pienākumus. Emocionālā plānā, diena var izrādīties saspringta, taču tev pietiks spēka to uzturēt godam!

MEŽĀZIS Iemanīsies no dzīves ņemt to labāko un nebūšanas uzskatīsi tikai par sākumu, kam lielākam, veiksmīgākam. Apkārtējie ievēros tavu enerģisko attieksmi, varbūt pat izteiks vilinošus piedāvājumus.

ŪDENSVĪRS Spēsi lieliski koncentrēties tiešajiem darba pienākumiem, būt lietas kursā par jaunumiem savā darbības sfērā. Nav izslēgts, kāds Ūdensvīrs piepeši nolems apmeklēt, kādus kursus, seminārus.

ZIVIS Tu skaidri redzēsi situāciju kopumā, taču būs nianses, kuras atzīt sev nekādi nevēlēsies. Iespējams, tev vajadzēs laiku, lai sarastu ar lietām, kas tev saistās ar diskomfortu, nedrošības sajūtu, bailēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu