Ceturtdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Noskaņojums tev šodien būs kā brīvdienā. Ikdienas darbus darīsi ar smaidu sejā. Līdzgaitniekos raisīsi jautrību, kas dienas izskaņā var pārvērsties jautrā, bezrūpīgā ballītē. Vienīgi esi samērīgāks ar grādīgo!

VĒRSIS Darba būs dikti daudz, taču ģimenes dzīve liks vairāk uzmanības koncentrēt tai. Nav izslēgts, būs nepieciešams pievērsties nekustamā īpašuma, mantojuma jautājumiem. Vakarā jutīsies pa galam noskrējies.

DVĪŅI Piemērota diena, lai startētu dažādus sabiedriskos, radošos projektus, dalītos ar citiem savā pieredzē un uzklausīto apkārtējo viedokli. Galvenais neieslīgt pārlieku asās, kaislīgās diskusijās.

VĒZIS Būsi no tiem, kurš sevi pierādīs nevis ar skaļiem vārdiem, bet daudz skaļākiem darbiem. Zvaigznes silti iesaka ļauties saviem patiesajiem sapņiem, nebaidīties no jauniem izaicinājumiem!

LAUVA Pat, ja nepārprotami sadzirdi savu vārdu kādās tenkās, izliecies tās nedzirdam. Tev tuvie cilvēki sekos faktiem nevis mēļotāju nevalodām. Dienas izskaņā izrunājies ar otro pusīti, izkratiet viens otram sirdi.

JAUNAVA Nelāgā oma, var traucēt pilnvērtīgi īstenot šodienas plānus. Taču tu turies pretī drūmumam, centies to visādi apkarot, aizgaiņāt! Skaidrs, ka noskaņojumu tev un mīļotajam uzlabos erotiskās rotaļas!

SVARI Par visu svarīgāks tev būs iekšējais līdzsvars, emocionālā harmonija. Nav izslēgts, tāpēc izvēlēsies darbu vienatnē. Iekšējo spriedzi lieliski palīdzēs noņemt mērenas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā.

SKORPIONS Jo atklātāku, patiesāku un tiešāku nostāju ieturēsi, jo lielāku cieņu iemantosi no sadarbības partneru puses. Savukārt, privātajā dzīvē centies būt maigāks, romantiskāks un diplomātiskāks!

STRĒLNIEKS Ļoti labprāt izteiksi viedokli par apkārt notiekošo, arī tad, ja konkrēto tēmu pārzini ļoti virspusēji. Labāk centies diskutēt par tām lietām, kuras ir tavs “jājamzirdziņš” un pārējo atstāj citu ziņā!

MEŽĀZIS Kaut arī tu nelabprāt iesaisties citu cilvēku dzīvē, tomēr šoreiz no tevis tiks prasīts tieši tas. Proti, nāksies sniegt praktisku vai morālu atbalstu, kādam no apkārtējiem. Par padarīto jutīsies patiesi gandarīts!

ŪDENSVĪRS Būs patiesi grūti paredzēt notikumu gaitu. Tāpēc nekļūdīgs apgalvojums - ieguvēji būs tie Ūdensvīri, kuri bez liekām pārdomām momentāni pielāgosies situācijai, liks lietā nestandarta domāšanu.

ZIVIS Kādam no jūtīgajiem Zivs zīmes pārstāvjiem var parādīties tendence pārspīlēt šodien notikumus. Praktiskajās lietās, mēģini klausīties saprāta balsī, savukārt, savu emocionālo pusi izlikt radošajās aktivitātēs!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu