Oktobra mēneša horoskops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Sveiks, oktobri, ko labu tu man atnesīsi? 

AUNS Vēlēsies augt, attīstīties, paplašināt savu redzesloku, kontaktus. Lai pēc iespējas veiksmīgāk īstenotu radušās idejas, tev būs nepieciešama inovatīvu, radošu cilvēku sabiedrība, zināms izaicinājums. Tieši sacensības gars un neatlaidība, var spēlēt būtisku lomu tavos panākumos. Ja ir paredzēts doties uz ārzemēm, zini ka ceļošanai piemērotāks būs oktobra vidus. Mēneša nogalē vari iegrimt jaunu ideju izstrādē, dažādos plānošanas darbos, zinātniski pētnieciskās aktivitātēs. Savukārt, sākt mēnesi vajadzētu ar skaidrāku mērķu apzināšanos un sevis noskaņošanu uz panākumiem, grūtību pārvarēšanu. Jo precīzāk tu zināsi, uz kurieni tiecies, jo mazāk šaubīsies par sevi, jo ātrāk spēsi nonākt pie kārotā! Nav izslēgts, arī mīļotais cilvēks pratīs piešķilt tevī kvēlāku ambīciju dzirksti.

VĒRSIS It visā vēlēsies ievērot piesardzīgumu un apdomību. Sevišķi tas attieksies uz gados vecākajiem zīmes pārstāvjiem. Praktiskā un saimnieciskā noskaņa, tevi pavadīs visa mēneša garumā, kas nozīmē oktobrī ir atbilstošs brīdis, lai kārtotu dažādus biznesa jautājumus, risinātu tehniskas nianses, cīnītos ar birokrātijas izliktajiem šķēršļiem. Finansiālos aspektus vēlamāk īstenot oktobra pirmajās divās nedēļās. Turpretim, mēneša izskaņu ieteicams vairāk veltīt sabiedriskiem projektiem, jaunu kontaktu dibināšanai, kā arī ar ģimeni saistītajam! Zvaigznes iesaka parūpēties, lai tavas atvasītes netiktu apdalītas ar uzmanību un sirds siltumu. Iespējams, radinieku lokā uzradīsies kāds, kuram patiesi būs nepieciešams tavs atbalsts, padoms.

DVĪŅI Atbilstošs mēnesis dažāda veida pārmaiņām, novitāšu ieviešanai tavā ikdienā. Kopumā ar saviem sasniegumiem darba lietās būsi apmierināts, taču brīžiem liksies, ka netiec pienācīgi novērtēts, atalgots. Ja sajūti sevī pietiekamu pārliecību, vari mēģināt meklēt labāku darba vietu, taču kamēr neesi atradis, ko pavisam konkrētu un nopietnu, mirkļa emociju vadīts, neskrien prom no esošā posteņa! Oktobrī uzlabosies tavas saskarsmes spējas, pratīsi atstāt paliekošu, intriģējošu iespaidu uz apkārtējiem. Droši vari pievērsties dažādu prezentāciju, reklāmas kampaņu organizēšanai. Romantiskajā dzīves plānā īsti nespēsi konkretizēt savas vēlmes, tās var izrādīties ļoti gaisīgas, nenoturīgas. Taču skaidrs ir viens, ka garlaicīgi mīlas frontē tev nekādi nebūs!

VĒZIS Ja vien pratīsi saglabāt emocionālo nosvērtību un atturēties no mirkļa impulsiem, pārsteidzības, tu tiksi savā “Olimpā”! Svarīgi pareizi aprēķināt savus spēkus, tā teikt neizšauties distances pirmajos metros un arīdzan nekļūt pārlieku lēnīgam, šaubīgam par pieņemtajiem lēmumiem. Oktobrī droši vari paļauties uz priekšnojautu un vairāk likt lietā savas psihologa spējas. Prasme pareizi “nolasīt” sadarbības partnera sacīto, uztvert zemtekstus, var būt robeža starp panākumiem un neveiksmi. Jūtamā atbildības nasta visa mēneša garumā, var radīt lielu slogu uz nervu sistēmu, tāpēc nepieciešams veltīt gana daudz laika atpūtai, iekšējā līdzsvara veicināšanai. Kāds Vēža zīmes pārstāvis var nolemt pievērsties filozofiskām, ezotēriskām lietām, tādējādi cenšoties rast miera sajūtu, dziļāku skaidrojumu notiekošajam.

LAUVA Tev jāpievērš nedaudz vairāk uzmanības saskanīgām attiecībām ar kolēģiem. Kaut vai tādēļ, ka ne reizi vien var nākties lūgt viņu palīdzību un tādēļ, ka darba augļi būs daudz pamanāmāki, ja profesionālajā vidē valdīs jautrāks, bezrūpīgāks un draudzīgāks noskaņojums. Ikdienišķie pienākumi nekādas raizes nesagādās. Taču nav izslēgts, ka tev tiks uzticētas jaunas, daudz atbildīgākas, nopietnākas lietas. Esi gatavs izrādīt iniciatīvu, drosmi, kā arī pienācīgi apliecināt savas vadītāja un organizatora spējas. Oktobrī nav izslēgti ārzemju komandējumi, aktīvāka saikne ar citzemju sadarbības partneriem. Ģimenes dzīvē vajadzēs būt gana piekāpīgam, taču vienlaikus neļaujot atvasītēm iespēju izlaisties vai sākt diktēt tev un mīļotajam cilvēkam savus noteikumus.

JAUNAVA Būsi pārbaudītu, labi zināmu vērtību cienītājs. Ja arī saskarsies ar kādām pārmaiņām darba lietās vai privātajā dzīvē, pret tām izturēsies ar izteiktu piesardzību, pat zināmu neuzticību. Tavs bažīgums šoreiz būs pamatots. Pilnīgi iespējams, šobrīd var “pamosties”, kāds no nelabvēļiem, skauģiem. Par laimi, nekādi nopietni satricinājumi, finansiāli zaudējumi vai autoritātes graušana zvaigznēs neparādās. Taču tevi var iesaistīt tenkās, mēģināt izplatīt viltus ziņas. Jo īpaši mēneša otrajā pusē būtu vēlams rūpīgāk pārbaudīt informāciju, kura nonāk tavās rokās, būt rezervētākam pret mazpazīstamiem kolēģiem, sadarbības partneriem. Attiecībās ar laulāto gaisotne var būt ļoti mainīga, lielā mērā atkarīga no spējas pieņemt otra trūkumus, netikumus.

SVARI Tevi saistīs nopietnas, apjomīgas lietas, ambiciozi plāni, ar sīkumiem nekādi nevēlēsies krāmēties. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var veiksmīgi tikt vaļā no kaitīga ieraduma vai saņemties pretendēt uz augstāku amatu, uzsākt jaunas profesionālās gaitas. Līdz mēneša vidum, astroloģiskā situācija vairāk piemērota saimnieciskiem aizsākumiem. Tu droši vari risināt ar nekustamo īpašumu, tā remontu, labiekārtošanu saistītus jautājumus, pievērsties tieslietām, mantojumiem. Oktobra otrā puse vairāk piemērota radošām, sabiedriskām aktivitātēm, privātās dzīves peripetiju atšķetināšanai. Veselības kontekstā, daudz kas būs atkarīgs no tava garastāvokļa! Ja spēsi to noturēt uz pozitīvas nots, arī par fizioloģiskām, hroniskām kaitēm būs mazāk jāsūdzas!

SKORPIONS Darba lietas tev sniegs jaunus izaicinājumus, pārbaudījumus. Taču Skorpioniskais spītīgums, neatlaidība un atjautība, palīdzēs izķepuroties no ceļā sastaptajām nepatikšanām! Mēneša sākumā vairāk uzmanības veltīsi ģimenes dzīvei, mīļotajam. Tu visādi rūpēsies, lai tevis un partnera starpā valdītu izteiktākas kaislības, romantiska

gaisotne, intriģējoša noslēpumainība, un tev tas lielā mērā arī izdosies. Otrā pusīte pratīs novērtēt tavu ieguldījumu un arī no savas puses centīsies sniegt līdzīgu atdevi. Sākot no oktobra vidus, tu aizvien nopietnāk iedziļināsies iepriekš pieminētajās darba lietās. Daudz laika var nākties veltīt juridisko, birokrātisko jautājumu risināšanai. Ja sanāk darīšanas ar valsts iestādēm, jābūt dubultā pacietīgam, nedrīkst ļaut vaļu emocijām. Mēneša pēdējā nedēļa var izrādīties vispiemērotākais brīdis finansiālajai dzīves pusei.

STRĒLNIEKS Būsi aktīvs, mērķtiecīgs un pašapzinīgs gan profesionālajās gaitās, gan attiecībās ar otro pusīti. Iespējams, nolemsi ievirzīt laulības dzīvi emocionāli daudz nopietnākā, dziļākā gultnē. Savukārt, darbā kārtējo reizi apliecināsi, ka esi spējīgs apgūt aizvien jaunas iemaņas, būt noderīgs kopīgajai lietai. Zvaigznes iedrošina vairāk izmantot tev piemītošās analītiskās dotības, stratēģa spējas, it sevišķi, ja runa ir par finansiālu vai juridisku jautājumu risināšanu! Šomēnes pieņemtie lēmumi, uzsāktie projekti var nebūt vienkārši vai viegli, bet panākumu gadījumā, tie vēl ilgi sniegs tev materiālo labklājību, stabilitāti. Brīvajā laikā alksi būt kopā ar domubiedriem, kā arī pievērsties radošo talantu izkopšanai. Oktobra izskaņā, zvaigznes iesaka būt nosvērtākam, apdomīgākam pie auto stūres!

MEŽĀZIS Oktobra sākuma var izrādīties psiholoģiski sarežģīts periods, kurā nāksies tikt galā ne vien ar savām iekšējām pretrunām, bet arī problēmām partnerattiecībās. Būtu lieliski, ja tev blakus atrastos cilvēks, kuram tu varētu izsūdzēt savas sāpes, gūt no viņa morālu atbalstu, neitrālu skatījumu uz tavām problēmām. Darba jautājumi, kā vienmēr ieņems vienu no svarīgākajām lomām tavā ikdienā. Taču profesionālās lietas ritēs samērā raiti, tās prasīs daudz laika un enerģijas, bet teikt, ka tu saskarsies ar jūtamiem šķēršļiem, nebūtu korekti. Mēneša vidus un izskaņa tavā dzīvē ienesīs zināmu vieglumu un bezrūpību. Tie Mežāži, kuri drosmīgāk soļos pretī jauninājumiem, ļausies pārmaiņu vējiem, noteikti pirmie pamanīs uzlabojumus savā dzīves kvalitātē.

ŪDENSVĪRS Tev uz dzīvi nāksies raudzīties no praktiskāka, piezemētāka viedokļa. Nevajadzētu likt lielas cerības uz to, ka panākumi nāks ātri un bez pārbaudījumiem. Šoreiz liktenis no tevis vēlēsies redzēt gribasspēku, spēju sakoncentrēties un nepadoties grūtību priekšā. Jo īpaši to var izjust Ūdensvīri, kuri darbojas nekustamā īpašuma, sabiedriskā sektora un žurnālistikas jomā. Ikdienas steigā, zvaigznes iesaka pielūkot, lai neiedzīvojies pārslodzēs, nenonāc uz izdegšanas sliekšņa! Lai pienācīgi atpūtinātu savu nervu sistēmu, atgūtos, tev vajadzētu gan fiziskās aktivitātes, gan garīgās attīstības, emocionālās līdzsvarotības treningus. Pilnīgi iespējams, radīsies vēlme atrast savu garīgo skolotāju, taču tā meklējumi var sagādāt atmiņā paliekošas, pat komiskas situācijas.

ZIVIS Mēnesis iesāksies ar rudenīgām, nedaudz drūmām noskaņām, taču tās samērā ātri pagaisīs. Jo īpaši, ja veltīsi vairāk laika sev tīkamām lietām, kā piemēram mākslai, dejošanai, dzejai vai dzīves filozofiskajai apcerēšanai. Ar dvēseli skaidri jutīsi, kas tev nepieciešams, tikai jautājums vai spēsi psiholoģiski saņemties, pārvarēt slinkumu, nedrošības sajūtu, lai spertu pirmos soļus kārotajā virzienā! Oktobra vidū vajadzēs veltīt vairāk uzmanības mājas dzīvē notiekošajam. Iespējams, atvasītes savā skolas gaitās būs sastrādājušas kādas palaidnības, kuras nu vajadzēs pārrunāt un mēģināt atrisināt. Saskarsmē ar otro pusīti visu uztversi diezgan saasināti, tāpēc pastāv iespēja, ka pārpratīsi partnera sacīto vai reaģēsi asāk nekā situācija to prasa. Ja apzinies, ka esi pāršāvis pār strīpu, nevilcinies atzīt pieļauto kļūdu un labot lietas vēlamā virzienā. Mēneša nogale solās būt emocionāli vieglākā, atraisītāka un patīkamāka!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu