"Klintsons un Logo" izdod albumu "12"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ansis Klintsons un Logo
Ansis Klintsons un Logo Foto: publicitātes

Augusta sākumā bez liela trokšņa klajā laists mūziķa un TV sejas Anša KLintsona un grupas "Logo" jaunais albums "12". No tā šonedēļ klausītājiem tiek piedāvāts singls "Karma".

"Visums, arī tu un es, esam tādi, kādiem mums jābūt. Šī dziesma ir kā mūsu pašattīrīšanās, kā grēku izpirkšana pret sievietēm, visticamāk, tā ir karma, kas mūs ir sameklējusi, lai gan karmas jēdziens ir pilns ar sagrozījumiem un leģendām. Prieks, ka varam sanākt kopā un radīt pilienu mūzikas jūrā,” par jauno dziesmu "Karma" stāsta grupas līderis Ansis Klintsons.

Enerģijas pilni un gatavi prezentēt jaunās un dažas jau apviļājušās dziesmas Latvijas mūzikas vidē, mūziķi tās apkopojuši albumā "12". 

"Šis nav „atgriešanās” vai „come back” albums – šī ir cita kvalitāte – šeit tiešām saliktas divpadsmit dziesmas, kā fotogrāfijas albumā, no dažādiem periodiem caur kuriem esam gājuši mēs visi – gan katrs, kā indivīds, gan kā nācija, gan ar savu rokenrolu, gan ar  krīzes gadiem," teikts grupas preses paziņojumā.

"Laika gaitā mainījās grupas „Logo” sastāvs, gluži tāpat kā mani uzskati par dzīvi, dziesmas šajā albumā ierakstītas no 2006. līdz 2019. gadam. Kura kurā laikā – mēģiniet uzminēt paši," bilst dziesmu autors Klintsons. "Noliekot šo dziesmu apvienojumu pieejamu internetā, straumēšanas platformās un citur, beidzot ar mierīgu sirdi varu ķerties pie jaunu kompozīciju radīšanas. 12 dziesmu izdošana un nodošana klausītājiem  ir kā tāda tvaika nolaišana radošajam katlam, kurš vienreiz iedarbināts un negrib pārstāt vārīties, neskatoties uz racionālā prāta loģiskajiem spriedumiem." 

Noklausies albumu.

“Beidzot arī mani draugi varēs ielādēt vai strīmot savās ierīcēs manas dziesmas un man nebūs jājūtas neērti, sakot, ka man pašam šā materiāla nemaz nav datorā,” smaidot piebilst Ansis Klintsons.

Pašlaik grupā spēlē: Raimonds Špakovskis – ģitāras, Mareks Motte – taustiņi, fx, Mārtiņš Rubiks – bungas, Jolanta Shultz – bass, čells, balss un Ansis Klintsons – balss, ģitāras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu