KNAB aizturējis "Latvijas Valsts ceļu" valdes locekli Strodu (8)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
VAS "Latvijas Valsts ceļi" valdes loceklis Edgars Strods
VAS "Latvijas Valsts ceļi" valdes loceklis Edgars Strods Foto: Edijs Pālens/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) šodien aizturējis VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) valdes locekli Edgaru Strodu, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Tāpat KNAB pie Stroda veicis kratīšanu.

LVC pārstāve Anna Kononova aģentūrai LETA apstiprināja, ka šodien LVC bijuši KNAB darbinieki. "Par Stroda aizturēšanu nav nekādas informācijas, tas būtu jājautā KNAB," piebilda Kononova. 

LVC pārvalda valsts autoceļu tīklu, administrē tam piešķirto finansējumu, plāno autoceļu attīstību, organizē iepirkumus valsts pasūtījumiem valsts autoceļu tīklā veicamajiem darbiem, administrē valsts autoceļu projektēšanas un būvdarbu procesu, nodrošina ceļu satiksmes organizācijas uzraudzību valsts autoceļu un pašvaldību ceļu tīklā, kā arī veic valsts autoceļu ikdienas uzturēšanas prasību izpildes pārbaudi un darbu uzraudzību.

Strods kompānijas valdes locekļa amatā strādā no 2013.gada augusta. Strods iepriekš bijis "Rīgas ūdens" valdes loceklis, Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors. Viņš strādājis arī Kuldīgas 12.Ceļu remonta un būvniecības pārvaldē par iecirkņa darbu vadītāju un meistaru.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu