Čikāgas lidostā pamatīgu jezgu rada nekontrolējama ēdienu piegādes mašīna (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ar nervus kutinošiem notikumiem septembris noslēdzās Čikāgas Oharas lidostā. Tur transportlīdzeklis, ar kuru lidmašīnām tiek piegādāti pārtikas produkti, pēkšņi kļuva "autonoms" un nevaldāms, apdraudot ne tikai lidostas darbiniekus, bet arī miljoniem vērtu lidmašīnu, pie kuras tas bija ieradies.

Kā mikroblogošanas vietnē Twitter ierakstījis kāds Kevins Klauers, kurš Oharas lidostā gaidījis savu reisu uz Noksvilu, Tenesī štatā, sākotnēji nevaldāmais transportlīdzeklis raisījis jautrību, jo riņķojis ap savu asi un nav bijis nedz apturams, nedz arī apgāzies pats. Taču, kad tas kļuvis aizvien straujāks, kļuvis arī skaidrs, ka lidostas darbinieki ir briesmās. Tas arī redzams Kevina filmētajā video.

Video redzams, ka transportlīdzeklis ir absolūti nevaldāms un cilvēki nevar tam nekādi piekļūt, lai apturētu. Tāpat redzams, ka incidentā ir cietusī, kas, visticamāk, ir piegādes mašīnas vadītāja.

Turpinot riņķot ap savu asi, ēdienu piegādes mašīna aizvien vairāk pietuvojas turpat līdzās esošajai lidmašīnai. Arī tā visticamāk būtu cietusi, ja vien kāds cits darbinieks ar citu mehānisku līdzekli netaranētu ēdienu piegādes mašīnu un to neapgāztu. 

"Patiesībā visi notiekošajā noraudzījās visnotaļ mierīgi," ziņu dienestam CNN sacījis Klauers. "Kad tas beidzās, visi, kas bija sanākuši pie izejas uz lidmašīnu, aplaudēja."

American Airlines sākotnējā informācija liecina, ka incidenta cēlonis bijis iesprūdis akseleratora pedālis. Aviokompānija arīdzan norāda, ka notikušajam nav bijis smagu tālejošu seku; tikai viens reiss aizkavējies 10 minūtes.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu