Investējot 10 miljonus eiro, "Maxima" oktobrī Rīgā atvērs trīs veikalus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova / LETA

Mazumtirgotājs "Maxima Latvija" oktobrī atvērs trīs veikalus Rīgā, kuru izveidē investēti 10 miljoni eiro, aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāvji.

Tostarp pēc rekonstrukcijas durvis vērs "Maxima XX" veikals Mūkusalas ielā 73 un "Maxima X" Viestura prospektā 26, kā arī darbu sāks jauns "Maxima X" veikals Gaigalas ielā 29.

Paplašinātais un modernizētais "Maxima X" veikals Viestura prospektā 26 darbu sāks ceturtdien, 3.oktobrī, "Maxima XX" veikalu Mūkusalas ielā pēc atjaunošanas plānots atvērt nedēļu vēlāk - 10.oktobrī, bet jaunais "Maxima X" veikals Gaigalas ielā 29 plāno sākt darbu 17.oktobrī.

"Esam ieguldījuši ne tikai veikalu interjera uzlabošanā un apkārtējās teritorijas sakārtošanā, bet arī atvēlējuši būtisku daļu investīciju visu trīs veikalu aprīkošanā ar jaunākajām tehnoloģijām. Pašapkalpošanās kases, multimediju svari, moderni skeneri un citas inovācija padarīs iepirkšanos ātrāku un ērtāku, kā arī atvieglos ikdienu veikala darbiniekiem," sacīja "Maxima Latvija" valdes locekle Kristīne Āboltiņa.

2019.gadā "Maxima Latvija" plānotās investīcijas veikalu tīklā veido kopumā vairāk nekā 34 miljonus eiro.

LETA jau ziņoja, ka "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 776,624 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 5,6% un bija 21,915 miljoni eiro.

"Maxima Latvija" veikalu tīklu veido četru formātu 167 tirdzniecības vietas - septiņi "Maxima XXX", 24 "Maxima XX", 130 "Maxima X" un seši "MaximaExpress". Kompānija "Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētais uzņēmums "Lincoln Land Erste".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu