Loka maģistrāles pārbūves dēļ Jelgavā vairāki daudzdzīvokļu māju pagalmi palikuši bez apgaismojuma (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Remontdarbi
Remontdarbi Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pārbūvējot Loka maģistrāli Jelgavā, vairāki gar ielu esošo daudzdzīvokļu namu pagalmi palikuši bez apgaismojuma.

Vietējie iedzīvotāji skaidrojuši, ka apgaismojuma neesamība pamanīta vasarā, taču, arī iestājoties rudenim, apgaismojums deviņstāvu māju pagalmos nav atjaunots, un naktīs tie slīgst tumsā.

Pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība" skaidroja, ka iekšpagalmu apgaismojums ir pieslēgts Loka maģistrāles apgaismojuma tīkliem. Veicot būvdarbus Loka maģistrālē, demontēti vecie apgaismojuma tīkli un tiek izbūvēti jauni. 

"Šobrīd Būvuzņēmējs PS "RERE vide - Hidrostatyba" organizē darbus, lai oktobrī atjaunotu apgaismojumu iekšpagalmu teritorijā," informēja iestādes sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Lazdiņa.

Tāpat viņa, komentējot gar ielu izvietoto pagaidu sabiedriskā transporta pieturvietu stāvokli, klāstīja, ka pagaidu pieturvietās Loka maģistrālē soliņus nav paredzēts izvietot. Taču būvuzņēmējam esot uzdots regulāri apsekot un sakārtot izveidotās pagaidu pieturvietas. 

Jau vēstīts, ka Loka maģistrāles pārbūve notiek no Kalnciema ceļa līdz pilsētas administratīvajai robežai 4733 metru garumā. Būvdarbu izmaksas pārsniedz 20 miljonus eiro. Būvdarbus veic personu apvienība "ReRe Vide-Hydrostatyba".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu