"Kanisaifa" publisko savu pirmo video un aicina uz koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Pasaules mūzikas grupa “Kanisaifa” publisko savu pirmo videoklipu dziesmai “Sākums”  un 4. oktobrī plkst. 19 aicina uz koncertu “Tā balss, kas apvij” VEF Kultūras pilī.

Grupa “Kanisaifa” Latvijas mūzikas skatuvē sevi pieteica 2018. gadā ar albumu “Atdzīvinot vēju”, kas bija starp Latvijas Mūzikas gada balvas “Zelta mikrofons” labākajiem pasaules un folkmūzikas ierakstiem. Savā mūzikā “Kanisaifa” apvieno dažādu tautu muzikālās tradīcijas un izmanto neierastus instrumentus, dziedāšanas tehnikas, šādi dodot iespēju klausītājiem muzikāli apceļot pasauli.

"Šoreiz “Kanisaifa” klausītāju vedīs tālāk - celsimies augstāk par mākoņiem un nirsim dziļāk par zemi, kāpsim laikā no ierastā skanējuma, atklājot vēl nedzirdētas “Kanisaifas” šķautnes, līdzīgi kā dzīve atklājas savā pārsteidzīgumā,"

koncertu “Tā balss, kas apvij” piesaka grupas mūziķi.

Šajā rudenī “Kanisaifa” publisko savu pirmo video skaņdarbam “Sākums”, kurā būtisko lomu spēlē Latvijas dabas ainava, kā arī video skatītāji var iepazīties ar grupas “Kanisaifa” astoņiem dalībniekiem vaigu vaigā. Video filmēts Salaspils pagastā laika posmā no sešiem vakarā līdz sešiem rītā. Video režisors un producents ir Raivis Dzjamko, sadarbībā ar operatoru un video mākslinieku Edgaru Stauni. Video gaismu noformējumu veidoja radošā kompānija "Those Guys Lighting", izmantojot eksperimentālus gaismošanas paņēmienus.

Noskaties video.

Biļetes uz 4. oktobra koncertu “Tā balss, kas apvij” VEF Kultūras pilī nopērkamas vietnē aula.lv

Grupā “Kanisaifa” muzicē Nils Īle (perkusiju meistars), Agnese Ungure (vokāls, pūšamie instrumenti, perkusijas), Maija Sējāne-Īle (vokāls, vargāns, perkusijas), Alvis Zembergs (didžeridū, perkusijas), Jānis Tumpelis (ģitāra), Roberts Brants (basģitāra), Edgars Jansons (perkusijas), Fabiass Nils Īle (perkusijas, metalofons, balafons).

Foto: "Kanisaifa" albuma "Atdzīvinot vēju" prezentācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu