Pie skatītājiem nonāk jauns piedzīvojumu raidījums “Pa Saules ceļu Āfrikā”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Piedzīvojumu ekspedīcija “Pa Saules ceļu Āfrikā” aizraus skatītājus ik sestdienu, ļaujot iepazīt Āfriku un izprotot dažādās kontinentu atšķirības. Pieredzējušie “Adventure Team Latvia” biedri Jānis Traubergs un Sandijs Hāns dosies gandrīz mēnesi ilgā ceļā uz motocikliem pa sešām Āfrikas dienvidu daļas valstīm, mērojot vairāk nekā 7000 km.

Ceļotāji atklās, kādus sadzīves apstākļus nācās piedzīvot, kāda ir attieksme pret eiropiešiem, kuru robežu izdevās šķērsot visātrāk, kurā no valstīm visizdevīgāk griezt matus, kā rīkoties, ja policists atklāti prasa kukuli, cik daudz latviešu tur var sastapt un, protams, kā diviem komandas biedriem sadzīvot, pavadot tik ilgu laiku uz motocikliem Āfrikā?

Par izaicinājumiem, esot uz motocikla Āfrikas laikapstākļos, stāsta Jānis Traubergs: "Kamēr mēs sekojām līdzi, lai motocikliem neuzkāpj dzinēja temperatūra, mums pašiem to mērīja, šķērsojot Diendvidāfrikas un Namībijas robežu. Regulāri pa ceļam bija arī slimību izplatības kontroles posteņu apmeklējumi. Namībijā braucot pa nelīdzenajiem grants ceļiem, no vibrācijām pazaudējām navigācijas iekārtu, bet pa slapjo māla segumu Tanzānijā ar krosa zābakiem slidinājāmies kā pa slidotavu."

Pirmajā epizodē ceļotāji šķērsos ekvatoru, mēros stāvu kāpumu uz slavenās kalnu virsotnes "Table Top" un teju sasniegs tālāko punktu dienvidu kontinentā – Labās Cerības ragu.

Seko patiesām emocijām un iepazīsti pasauli raidījumā “Pa Saules ceļu Āfrikā” no 5. oktobra sestdienās plkst. 21.00 kanālā TV6!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu