Porziņģis jauno NBA sezonu varētu aizvadīt saudzējošā režīmā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Ieva Makare/LETA

Kristaps Porziņģis gaidāmajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonā spēlēs saudzējošā režīmā, vēsta "The Athletic".

Porziņģis pērn februārī guva ceļgala traumu. Oficiālā spēlē viņš nav spēlējis jau 19 mēnešus. Dalasas "Mavericks" zvaigzne iepriekš medijiem pauda, ka viņš ir 100% gatavs atgriezties laukumā.

"The Athletic" žurnālists Tims Kato vēsta, ka Porziņģis gaidāmajā sezonā saudzības nolūkos varētu izlaist 15 līdz 20 spēles. NBA regulārajā čempionātā katrai komandai jāaizvada 82 mači.

"Manuprāt, spēlētājiem ir nepieciešams pareiza apjoma darbs un vajadzīga pareiza apjoma atpūta," kluba mājaslapā citēts "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails. 

"Tāpēc mūs algo attiecīgajos amatos, lai mēs uzņemtos atbildību un strādātu ar viņiem. Mēs ar to tiksim skaidrībā," par spēlētāju saudzēšanu sezonas sezonas saspringtajos brīžos izteicās treneris.

9. un 10. oktobrī "Mavericks" aizvadīs pirmās divas pirmssezonas pārbaudes spēles. Kārlails apstiprinājis, ka vismaz vienā no šiem mačiem spēlēs arī Porziņģis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu