Influencere Maija Armaņeva izdzēsusi video, kurā vēršas pret populāro zīmolu "Madara" (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Influenceru un blogeru asociācijas dibinātāja Maija Armaņeva piedalās preses konferencē, kurā informē par iedzīvotāju drošību digitālajā vidē.
Influenceru un blogeru asociācijas dibinātāja Maija Armaņeva piedalās preses konferencē, kurā informē par iedzīvotāju drošību digitālajā vidē. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Par vienu no pēdējā laika aprunātākajiem skandāliem kļuvis influenceres Maijas Armaņevas paziņojums, ka populārais zīmols "Madara" bez viņas piekrišanas esot piesavinājies un realizējis ideju kādam kosmētikas produktam. Uzņēmums sniedzis publisku atbildi, kurā apsūdz Armaņevu nepatiesu ziņu izplatīšanā un pieprasa atvainošanos. Nu sekojusi Maijas reakcija uz uzņēmuma atbildi. 

Pēc tam, kad uzņēmums atklātā vēstulē vērsās pie Armaņevas, kurā teikts "uzņēmums sagaida, ka Maija Armaņeva tuvākajā laikā godprātīgi publiski atvainosies AS „Madara Cosmetics”, kā arī atsauks izplatītās apzināti nepatiesās ziņas", influencere no sava "Instagram" konta izdzēsusi video, kurā apsūdz uzņēmumu idejas zagšanā. Tiesa, influencere neko sīkāk nav paskaidrojusi un uz uzņēmuma atklāto vēstuli publiski nav reaģējusi. 

Jau vēstīts, ka kosmētikas ražotājs "Madara Cosmetics" investējis pusmiljonu eiro jaunas dekoratīvās kosmētikas līnijā "Madara organic makeup".

Jaunajā dekoratīvās kosmētikas līnijā ir tonālais krēms, izgaismotājs, acu un vaigu ēnas, uzacu pomāde, lūpu spīdums un korektors. Līnija radītā sadarbībā ar grima māksliniecēm Viktoriju Breikšu un Linu Veiszu (Lyn Weiscz). Visi produkti radīti no dabīgām un ētiski iegūtām izejvielām. 

Foto: zīmola "Madara" jaunāko skaistumkopšanas produktu prezentācija

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu