"Astro’n’out" nosvin jaunā albuma "Multivitamīnu multipaka" iznākšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Ģimenes, draugu un atbalstītāju lokā grupa “Astro’n’out” kokteiļbārā “Minox” nosvinējusi jaunā albuma “Multivitamīnu multipaka” iznākšanu. Par godu priecīgajam notikumam “Astro’n’out” sanākušos viesus cienāja ar īpašiem kokteiļiem un multinašķiem un pārsteidza ar interaktīvu izstādi. Aplūko foto! 

“Mūsu sesto studijas albumu vēlējāmies nosvinēt gluži kā dzimšanas dienu, kurā paši atpūšamies un izbaudām svētkus. Lielajā steigā un darbu birumā, ko prasa jauna albuma radīšana, var paskriet garām svētku sajūta. Tāpēc izvēlējāmies šādā skaistā vietā kopā ar tuvajiem un mīļajiem pirmo reizi noklausīties jauno albumu un novērtēt padarīto, jo šis brīdis iezīmē jaunu posmu “Astro’n’out” radošajā darbībā,” sacīja grupas soliste Māra Upmane-Holšteine

Multivitamīnu multipaka
Multivitamīnu multipaka Foto: Krists Luhaers

Jau drīzumā grupa dosies koncertturnejā pa Latviju un 12. oktobrī uzstāsies Kultūras centrā “Siguldas devons”, 19. oktobrī – Alūksnes Kultūras centrā, 27. oktobrī – koncertzālē “Lielais dzintars” Liepājā, 10. novembrī – Jelgavas Kultūras centrā, 29. novembrī – koncertzālē “Palladium” Rīgā, savukārt “Multitūres” noslēdzošais koncerts notiks 1. decembrī Vidzemes koncertzālē Cēsīs.

BiļetesBiļešu servisa kasēs internetā šeit, "Biļešu servisa" tirdzniecības kasēs visā Latvijā.

“Astro’n’out” jaunais albums “Multivitamīnu multipaka” ir pieejams populārākajās digitālajās mūzikas straumēšanas vietnēs – Spotify, iTunes, Deezer u.c. CD formātā tas iegādājams Ekase.lv, mūzikas veikalos “Upe”, “Randoms”, “Upe tuviem un tāliem” un “Circle K” Rīgā, kā arī “Jānis Roze” grāmatnīcās daudzviet Latvijā.

Noklausies albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu