Marejs pirmajā turnīrā pēc traumas izārstēšanas zaudē 1/4 finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/LETA

Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs pēc ilgstošas traumas dziedēšanas atgriezās vienspēļu turnīros, pirmo no tiem aizvadot Pekinā, kur ceturtdaļfinālā nācās piekāpties pasaules ceturtajai raketei Dominikam Tīmam no Austrijas.

Marejs (ATP 503.) Pekinas ATP "Masters 500" turnīra ceturtdaļfinālā ar rezultātu 2-6, 6-7 (3:7) piekāpās Tīmam, kurš turnīrā izlikts ar pirmo numuru.

Lielbritānijas tenisists jau iepriekšējās kārtas mača noslēgumā izskatījās ļoti noguris, taču trešā spēle četrās dienās parādīja, ka sportistam vēl ir jāiegulda liels darbs, lai atgrieztos iepriekšējā sportiskajā formā.

Trīskārtējais "Grand Slam" čempions Marejs pirms šī turnīra atklāja, ka traumētais iegurnis jūtas pavisam labi, un arī sāpes tajā vairs nav jūtamas.

Marejs abus setus iesāka ar zaudētu servi, tomēr otrā seta galotnē viņš spēja panākt neizšķirtu 5-5, bet brīdi vēlāk jau panāca 6-5, saglabājot cerības par uzvaru. Tīms spēja panākt "taibreiku", kurā bez variantiem sakāva Mareju.

Tīms pusfinālā tiksies ar Karenu Hačanovu no Krievijas, kurš ceturtdaļfinālā trīs setos tika galā ar itāli Fabio Foņīni.

Lielbritānijas tenisa zvaigzne pēc apstāšanās Austrālijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā paziņoja, ka veiks gūžas operāciju, kas, visticamāk, liks punktu viņa karjerai. Tiesa, jūnija otrajā pusē viņš jau atgriezās kortā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu