Arturs Skutelis izsludina jubilejas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Arturs Skutelis
Arturs Skutelis Foto: publicitātes

Atzīmējot muzikālās darbības un debijas albuma “Manī mīt” gadu desmitu, hiphopa mākslinieks Arturs Skutelis izsludina īpašu jubilejas lielkoncertu, kas notiks 2020. gada 6. martā koncertzālē “Palladium”. No piektdienas, 4. oktobra, koncerta biļetes ir pieejamas visās “Biļešu servisa” kasēs.

Arturs Skutelis ir viens no zināmākajiem un savdabīgākajiem latviešu hiphopa mūziķiem un tekstu autoriem, studijas un radošās apvienības PKI (Eliots, ansis, Edavārdi u. c.) dibinātājs, dzīvās mūzikas grupas “Tvērumi” līderis. Nominēts Latvijas mūzikas Gada balvai “Zelta mikrofons”, Latvijas Mercury Prize godalgas ekvivalentam – Austras balvai, vairākas reizes ieguvis Latvijas hiphopa Gada balvu, saņēmis Zentas Mauriņas balvu, Veronikas Strēlertes piemiņas balvu u. c. apbalvojumus.

Viņa mūziku var raksturot kā avangardisku hiphopu ar dažādu citu žanru klātbūtni, pilnu ar asprātīgām metaforām, vārdu spēlēm un tekstuāliem eksperimentiem, kas savīti pilsētvidē pierakstītos stāstos.

6. martā koncertzālē “Palladium” Arturs Skutelis vairāk nekā divu stundu garajā jubilejas koncertprogrammā izpildīs aizvadītajā gadu desmitā tapušos skaņdarbus, uz skatuves aicinot arī daudzus iepriekš neizsludinātus koncerta viesus un domubiedrus, ar kuriem kopā darināta mūzika kopš 2009. gada. Programmu papildinās speciāli izveidota scenogrāfija, un kā īpašie viesi ar saviem solosetiem koncertu iesildīs vieni no mūsdienu spilgtākajiem latviešu bītmeikeriem - NiklāvZ, 181h un Oriole.

Jubilejas koncerta biļetes jau no šodienas ir pieejamas visās “Biļešu servisa” kasēs, kā arī internetā šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu