Tallinā un Viļņā pieaug dīzeļdegvielas cena, Rīgā nemainās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildes stacija. Ilustratīvs attēls.
Degvielas uzpildes stacija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Tallinā un Viļņā pagājušajā darba nedēļā bija vērojams dīzeļdegvielas cenas pieaugums, savukārt Rīgā tā nav piedzīvojusi svārstības, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā degvielas cenas "Circle K" uzpildes stacijās šonedēļ bija stabilas, un arī šajā piektdienā litrs 95.markas benzīna maksāja 1,294 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,244 eiro.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena šonedēļ samazinājās par 0,3% - līdz 1,146 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena šonedēļ pakāpās par 0,2% - līdz 1,085 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās benzīna cena pieauga par 2,8% un nedēļu noslēdza pie 1,356 eiro par litru atzīmes. Arī dīzeļdegvielas cena palielinājās par 2,8% - līdz 1,346 eiro par litru.

Autogāzes cena arī šonedēļ Rīgā un Tallinā nepiedzīvoja svārstības un bija attiecīgi 0,565 un 0,629 eiro par litru. Taču Viļņā tā saruka par 3,6%, un šajā piektdienā litrs autogāzes maksāja 0,477 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu