Konkursā meklē TM valsts sekretāra vietnieku tiesu jautājumos, piedāvājot algu līdz 2353 eiro (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Tieslietu ministrija izsludinājusi konkursu uz valsts sekretāra vietnieka tiesu jautājumos amatu, piedāvājot mēnešalgu no 1864 līdz 2353 eiro, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pretendentiem nepieciešams maģistra grāds sociālajās zinātnēs, trīs gadu pieredze vadošā amatā valsts pārvaldes iestādē, kā arī zināšanas normatīvo aktu un politikas plānošanas dokumentu izstrādē.

Tāpat tiek prasītas padziļinātas zināšanas tiesu sistēmas, valsts nodrošinātās juridiskās palīdzības, valsts kompensācijas cietušajiem, alternatīvās strīdu risināšanas, tiesu ekspertīžu, brīvo juridisko profesiju, tiesu izpildītāju institūtu, uzturlīdzekļu nodrošināšanas un civilstāvokļa aktu reģistrācijas jomās.

No interesantiem gaida arī zināšanas par valsts pārvaldi un tās darbības pamatprincipiem, zināšanas administratīvās vadības jautājumos, angļu valodas zināšanas, prasmi publiski runāt un pārliecinoši argumentēt savu viedokli, stratēģisko redzējumu, spēju pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, kā arī motivēt darbiniekus.

Pieteikties vakancei var līdz 21.oktobrim.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu