Vācijā zagts kravas auto uztriecas vairākām automašīnām; ir cietušie (2)

TVNET/The Local
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sascha Ditscher / AP

Hesenes federālajā zemē Vācijā pirmdienas vakarā kāds vīrietis zagtā kravas auto ietriecies deviņās vieglajās automašīnās, kas gaidīja pie sarkanā gaismas signāla, otrdien paziņoja policija. Vairāki cilvēki tika viegli savainoti, ziņo "The Local".

Policija norāda, ka esot par agru spekulēt par vīrieša motīviem. "Mums pagaidām nav pietiekamas informācijas par to, kāds varētu būt bijis iemesls," uzsver policijas pārstāvis.

Tomēr informācijas avoti drošības struktūrās Vācijas medijiem norādījuši, ka lieta tiek izmeklēta kā iespējams terorakts, ziņo BBC.

Incidents sākās pirmdien ap plkst.17.20, kad vīrietis nolaupīja balto kravas automašīnu. Vēlāk viņš ietriecās automobiļos, kas Limburgas pilsētā krustojumā iepretim tiesas namam gaidīja zaļo gaismu.

Kopumā tika apskādētas deviņas automašīnas. Vairāk nekā desmit cilvēku guva savainojumus, tai skaitā arī kravas auto vadītājs.

Policija aizturēja aizdomās turamo - 32 gadus vecu sīrieti, kurš Vācijā dzīvo kopš 2015.gada. 

Foto: Sascha Ditscher / AP

Kravas auto īstais īpašnieks laikrakstam "Frankfurter Neue Presse" stāstīja, ka vīrietis esot atrāvis braucamrīka durvis un viņu izrāvis laukā no auto.

"Es prasīju - ko tu no manis gribi? Viņš neteica ne vārda," viņš sacīja.

Kad aizdomās turamais ietriecās automašīnās, viņš pats izklumburēja no kravas auto. Vairāki garāmgājēji viņam sniedza pirmo palīdzību. Aculiecinieki stāsta, ka vīrietis esot runājis arābiski, bet policija šo informāciju nav apstiprinājusi.

Foto: Sascha Ditscher / AP

Policija aicinājusi sociālo tīklu lietotājus neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus. "Mēs neko neizslēdzam," teica policijas pārstāvis. "Taču mēs lūdzam - nepiedalieties spekulācijās!"

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu