Bļugers NHL maču noslēdz ar lietderības koeficientu -3

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Otro zaudējumu jaunajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā naktī uz trešdienu (Latvijas laiks) piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda. 

"Penguins" hokejisti savu līdzjutēju klātbūtnē ar 1:4 atzina Vinipegas "Jets" pārākumu. 

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 16:50 minūtes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem, lika lietā trīs spēka paņēmienus, uzvarēja astoņos no 11 iemetieniem, bet maču noslēdza ar lietderības koeficientu -3, kas bija sliktākas rādītajās starp visiem spēles dalībniekiem. 

Rezultātu jau pēc spēlētām 32 sekundēm atklāja "Penguins" spilgtākā zvaigzne Sidnijs Krosbijs, bet mača turpinājumā četrreiz Metu Mareju pārspēja "Jets" hokejisti. 

Pa trīs rezultatīvām piespēlēm visu rindās nopelnīja Patriks Laine un Marks Šeifele, kurš izpelnījās spēles spožākās zvaigznes titulu. 

Vairākus "Penguins" komandas uzbrucējus sezonas ievadā piemeklējuši savainojumi. Ilgāku laiku Pitsburgas vienībai nevarēs palīdzēt krievu zvaigzne Jevgeņijs Malkins un amerikānis Niks Bjugstads. Līdz ar to Bļugers paaugstināts uz trešo virknējumu. 

Pašlaik 25 gadus vecais Bļugers aizvada savu otro NHL sezonu. 31 spēlē regulārajā čempionātā viņš kopumā ir sakrājis 11 rezultativitātes punktus - 7 vārti un 4 piespēles. 

Šo sezonu "Penguins" komanda sāka ar zaudējumu 1:3 pret Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres", bet nākamajā mačā 7:2 guva uzvaru pret Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets".

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs savā laukumā naktī uz piektdienu pret Anaheimas "Ducks". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu