Kā suns ar kaķi jeb 5 nesaderīgākie pāri pēc horoskopa (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Kuri tie būs? Uzzini, kuriem nav lemts būt kopā. Vai piekrīti?

Auns un Vērsis

Auni ir spītības un valdonības kalngali, kā arī ļoti alkst brīvības un pastāvības. Turpretī Vērši labprāt iekopj attiecības, bet vēlas tās kontrolēt - zināt visu, kas notiek un notiks. Daudzie jautājumi spēj ļoti nokaitināt Aunu un drīz vien tieši Auns ir pirmais, kurš pārtrauc attiecības. Auni slikti sader ar nesteidzīgajiem Vēršiem, kuri diez vai pirmie izrādīs iniciatīvu. 

Dvīņi un Mežāzis

Šī savienība ir īsta katastrofa. Impulsīvie, kaislību mīlošie Dvīņi ir pilnīgi nesaderīgi ar lēnīgo un piesardzīgo Mežāzi. Dvīņi ļoti mīl sabiedrību un neparedzami pieņem lēmumus, bet Mežāži ir plānotāji katrā savā dzīves solī. Tieši šī īpašība tracina Dvīņus un konservatīvajiem Mežāžiem nekad nebūs pieņemama Dvīņa izaicinošā rīcība un brīvie uzskati. 

Lauva un Jaunava

Lauvas kā jau zvēru karalis mīl sevi, savu statusu sabiedrībā nun alkst iegūt varu pār citiem, t.sk. savu partneri. Jaunavas ir mīlošas un labsirdīgas būtnes, kuras dzīvē meklē patvērumu, kuru diez vai spēs sniegt Lauva. Jaunavai ir tendence arī kritizēt citus, ko Lauva nekādi nepacietīs. Abas horoskopu zīmes pārstāvji diez vai spēs būt kopā ilgstošu laika periodu.

Skorpions un Strēlnieks

Skorpioni ir īsta mīkla citiem, kuru sarežģītā personība daudziem šķiet nepieejama. Šie cilvēki ir ar ļoti stipru gribu un mērķtiecību, kas nereti iet pāri "līķiem". Tas pats attiecas uz partnera meklējumiem, ja Skorpions to atrod, tad satver savā spīlēs un tur, bet Strēlnieks ir īsts klejotājs un brīvību mīloša zīme, kas nepacietīs ko tādu. Strēlnieks dzīvo šodienai un, ja kāds viņu sāk okupēt, tad var saņemt bultu sirdī.

Ūdensvīrs un Vērsis

Šīs zīmes nav saredzamas attiecībās. Vērsis vienmēr iespītēsies un pastāvēs pie sava, kas tikai atgrūdīs bohēmu mīlošo Ūdensvīru. Vērši pieprasīs paskaidrojumus par kārtējo Ūdensvīra izgājienu, kas vienā brīdī stipri saniknos "ūdens lējēju". 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu