Janičenoks un Jahovičs aicina uz basketbola personības izaugsmes skolu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Janičenoks un Gatis Jahovičs
Kristaps Janičenoks un Gatis Jahovičs Foto: Kristaps Janičenoks (Facebook)

Latvijas izlases bijušie basketbolisti aicina jauniešus un viņu vecākus uz basketbola personības izaugsmes skolu, liecina ieraksti sociālajos tīklos.

Abi basketbolisti profesionāla sportista gaitas ir noslēguši. Savu pieredzi viņi nolēmuši nodot jauniešiem vecumā no 10 līdz 18 gadiem, kā arī viņu vecākiem.

"Šodien, kad tik daudzi speciālisti apgalvo, ka profesionāla basketbolista karjeras recepte ir 10% talanta un 90% darba, mēs nāksim ar savu redzējumu, proti - vismaz 50% šajā "ēdienkartē" sastāda psiholoģija," rakstīts paziņojumā.

Janičenoks karjeras laikā Latvijas pieaugušo valstsvienībā aizvadīja 140 spēles un guva 1376 punktus (vidēji spēlē 9,8 punkti).

"Mūsu uzsvars būs kvalitāte, nevis kvantitāte - mēs neprasīsim ikvakara treniņu, taču, kad tiksimies, darbs būs profesionāls, intensīvs un mērķtiecīgs. Tāds, kas nes rezultātu, nevis tikai aizpilda laiku. Gan fiziskajā sagatavotībā, gan basketbola nodarbībās piesaistīsim Latvijas labākos speciālistus, lai strādātu ne tikai komandā, bet arī ar katru individuāli."

Savukārt Jahovičs valstsvienībā aizvadījis 53 spēles un kopā guvis 229 punktus (vidēji mačā 4,3).

Vairāk par projektu var lasīt zemāk publicētajā "Facebook" ierakstā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu