Arēnā Rīga uzstāsies vijoles virtuozs Deivids Garets

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Ar milzīgiem panākumiem dzimtajā Vācijā, Austrijā un Šveicē Deivids Garets aizsācis jubilejas programmas "Unlimited – Live" pasaules koncertturneju un tās ietvaros jau 10. oktobrī sniegs koncertu Arēnā Rīga.

Šajā koncertturnejā vijolnieks saviļņo fanus ar jaunām dziesmām, nedzirdētām aranžijām un slaveniem hitiem, sapludinot muzikālo un vizuālo pieredzi kinematogrāfiskā koncertuzvedumā.  

Deivids Garets kopā ar komandu vairāk nekā gadu rūpīgi gatavojis īpaši faniem veltītu programmu, lai atzīmētu desmit gadu jubileju, kopš mūziķis pievērsies crossover mūzikas stilam. Jaunākās Holivudas tehnoloģijas pārnes Deivida Gareta mākslu augstākā līmenī – apvienojot reālo un animēto, mākslinieks papildina mūziku ar vizuāliem iespaidiem. "Unlimited Live" ir neaizmirstams koncerts, kas jebkuru klausītāju aizvedīs pasakainā ceļojumā – jūras dzelmē, uz mēness vai kādā trokšņainā metropolē.

“Es ar vēl nebijušu nepacietību gaidu "Unlimited – Greatest Hits - Live" koncertus.  Kopā ar savu grupu, draugiem un faniem es vēlos grandiozi nosvinēt šos desmit mūzikas un radošuma piepildītos gadus,”

vēsta Deivids Garets.

Koncertturnejas nosaukums “Unlimited” atspoguļo Deivida Gareta pārliecību par radošo brīvību mūzikā. Talantīgais vijolnieks, drosmīgi pārkāpjot žanru robežas, pievērsis jaunu auditoriju ne tikai crossover stilam, bet arī klasiskajai mūzikai. Deivida Gareta izpildījumā jaunu skanējumu iegūst gan roka klasika „Purple Rain“,„Smells Like Teen Spirit“ un „Nothing Else Matters“, gan pasaulslavenie hiti –  „Viva la Vida“ un „Hey Jude“, gan klasikās mūzikas pērles – Bēthovena „5. simfonija“ un Kloda Debisī „Mēness gaisma“.

Koncerta sākums 20.00, ieeja arēnā sākot no 18.30.

Biļetes uz “Unlimited - Greatest Hits - Live” tūres koncertu Latvijā vēl var iegādāties www.bilesuserviss.lv, kā arī "Biļešu Serviss" kasēs visā Latvijā.

Foto: «Sātana vijolnieks» Deivids Garets priecē rīdziniekus.

Par mūziķi

Vairāk nekā desmit gadus ilgās karjeras laikā, kad Deivids Garets ir izpildījis crossover žanra mūziku, vijolnieks ir pierādījis savu neizsīkstošo virtuozitāti. Uz mākslinieka iepriekšējo tūri “Explosive Live” tika pārdotas vairāk nekā 400 tūkstoši biļetes 20 valstīs. Būdams unikāls starp pasaules vijolniekiem, Deivids Garets tiek dēvēts par mūsu laiku  “sātana vijolnieku” – pasaules līmeņa zvaigzne, kas sapludina robežas starp Mocartu un Metallica. Īpašu popularitāti izpelnījies par savu drosmi būt vienam no pirmajiem mūsdienu crossover žanra aizsācējiem, Deividu Garetu ciena uz visām skatuvēm – gan savās mājās Vācijā, izpildot klasiskās mūzikas kompozīcijas kopā ar pasaules labākajiem diriģentiem un orķestriem, gan  citviet pasaulē, atskaņojot skaļākos roka hitus. Deividu Garetu dievina miljoniem fanu visā pasaulē, viņš ir saņēmis 24 zelta un 16 platīna balvas Hongkongā, Vācijā, Meksikā, Taivānā, Brazīlijā, Singapūrā un citviet pasaulē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu