Tā pašmāju slavenības metušās zelta rudeni baudīt (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Tāpat kā mēs visi, arī pašmāju slavenības nekavējas baudīt šo vēso, bet skaisto gadalaiku - rudeni, dodoties uz Siguldu, spēlējoties ar lapām un vienkārši izbaudot garas pastaigas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sveiks, Ruden!????‍♂️

A post shared by Dons (@dons_lv) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zem cepures un šalles slēpjās RudensVīrs :)

A post shared by Rihards Lepers / Rihard Lepers (@rihardslepers) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bez vārdiem.

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Košas krāsas un čaukstošas lapas !!!??? #weekendvibes #colors #autumn

A post shared by Zane (@zanevalicka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autumn in Latvia is pretty magical ? #autumn #latvia #rudens #sigulda

A post shared by Aivo Oskis (@oskisaivo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autumn... ? #rudens #осень #autumn

A post shared by Aртур Дубокс | Artūrs Duboks (@arturduboks) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jo ir jau rudens??

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nature is the best artist ?#fall

A post shared by Anastasia (@anastasia.dvines) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Kad vakar te vēlējos vienu bildi manam Siguldas šī gada zelta rudens atmiņu albumam, mana pieaugusī meita teica : “Mam, nu te taču bildējas tikai bērni!??” ?Un es aizdomājos.... Par to laiku, kad es tāda biju?Kādam šī vieta ir tikai tūrista burts S - #sigulda ar izsaukuma zīmi un ķeksītis viņa rudens maršrutos , taču man šī ir viena no iespējams visvisvissvarīgākajām vietām dzīvē?, jo esmu SIGULDIETE un vienmēr sirdī tāda arī palikšu ?? ?Te ir manas mājas. Mana Sprīdīša “laimīgā zeme”, kurā pavadīju 14 gadus un kurā zināju teju katru ielu, taciņu, celiņu un pagalmu. ?Lai Jūs saprastu, sāksim visu pēc kārtas. Es piedzimu @sigulda ... pagājušā gadsimta septiņdesmitajos? un tas notika aptuveni 700 m no šīs vietas un mani pieņēma mana omīte, kas slimnīcā strādāja par vecmāti? ?Mans bērnudārzs atradās 600 m pa labi no šejienes un mamma mani katru rītu pusaizmigušu veda pie rokas uz turieni no 2-6 gadu vecumam?‍? ?Tieši te, šīs pasakainās slēpošanas trases vai gravas ( kā mēs to dēvējām ) augšpusē, kopā ar audzinātāju mēs pastaigas laikā atradām uz akmens atstātu nosistu odzi?, visi sākām spiegt un kliegt un audzinātāja paņēma zaru un nometa to lejā gravā? ?Lieki teikt, ka man pēc tam tur bija bail katru reizi, kad gājām lejā, jo arī zalkšu gravā bija daudz, īpaši jau vizbulīšu ziedēšanas laikā. ?Lejā bija kombināts, kur septiņdesmitajos ražoja konfektes Gotiņa un vienreiz, kārtējās pastaigas laikā, smagajai mašīnai, kas jau sapakotās konfektes veda uz pilsētu, bija attaisījusies augstā piekabe un pāris kastes bija izkritušas??? Jūs nevarat šo pat iedomāties - vesela bērnudārza grupiņa, kas ceļa putekļos ar JAU pilnām mutēm metas sadalīt un visiespējamajās vietās, noģērbtās jakās sastūpāt končas un audzinātāju, kas uz to visu bezcerīgi noskatās??Un šādu #siguldaaizrauj bērnības un pusaudžu laika stāstu man ir.... desmitiem?? Zaļumballes pilsdrupās, vasaras ar ūdensslēpēm pie Gaujas un Umurīša ezera, makšķerēšana ar tēti, gari pārgājieni, pazušana mežā, ogu, sēņu lasīšana un protams - @spvidusskola , @siguldasdevons ( kādreizējais kultūras nams , kurā sāku dejot baletu 4 gados un turpināju tautiskās dejas līdz pat 14 gadiem). Turpinājums ?

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actressagnesezeltina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šī gan bija viena traka nedēļa. Es sen nebiju tik ļoti gaidījusi brīvdienas! Tik daudz dažādu savdabīgu situāciju un nepatīkamu pārsteigumu manā dzīvē sen nav bijis. Protams, ka var atrast arī daudz laba un pozitīva šajā nedēļā un, protams, ka vienmēr var būt vēl sliktāk, bet labo/nepatīkamo notikumu proporcija mani pārsteidza. Ja tic melno un balto strīpu teorijai. Tad nav divu domu, ka esmu iekāpusi tajā melnajā. Bet tas nozīmē, ka kaut kad es būšu arī baltajā :) Līdz tam man šķiet, ka ir svarīgi par sevi parūpēties, cik nu tas ir iespējams. Šodien satiku savas sirds draudzenes, biju pie dabas.. tas man ļoti palīdz justies labāk un uzlādēties, lai ir labākas iespējas veiksmīgāk tikt cauri šim posmam. Ko Jūs darāt, lai atbalstītu sevi grūtakos dzīves brīžos?

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

Uz augšu