Katrai desmitajai ģimenei nav kopā sanākšanas tradīciju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Katrai desmitajai (9 %)* ģimenei nav kopā sanākšanas tradīciju, liecina pētījumu centra “Norstat” veikta Latvijas iedzīvotāju aptauja.

Aptaujā noskaidrots, ka nepilna puse (46 %) Latvijas ģimeņu sanāk kopā teju katros svētkos, 36 % - vairākas reizes gadā. 

Lai atgādinātu, cik būtiski ir pavadīt laiku kopā ar ģimeni dzimtajā zemē un atjaunotu kopā sanākšanas tradīcijas, veselīga dzīvesveida cienītāju un pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems un stiliste, morethensize.com bloga autore Indra Salceviča atklāj akciju “Latvijas Graudu spēks: ar ciemakukuli pie savējiem!”.

“Katram no mums ir kāds radinieks - vai nu opis vai ome, varbūt krustmāte vai kāda māsīca, kuru pēdējā laikā vai, iespējams, pat kādu ilgāku laiku nav sanācis satikt, lai arī dzīvojam vienā valstī vai varbūt pat vienā pilsētā.. Kāds noteikti ir, kurš ļoti priecātos par negaidītu un mīļu vizīti, tāpēc aicinu ikvienu sekot akcijai “Latvijas Graudu spēks” un apciemot kādu mīļu cilvēku,” saka akcijas vēstnesis M. Kapzems.

“Šī akcija, manuprāt, ir ārkārtīgi burvīga, īpaši mūsdienās, kad bieži esam steigā un varbūt dzīves skrējienā nesanāk apciemot ļoti īpašus cilvēkus, tāpēc aicinu – dodieties un apciemojiet savus radus - kaut vai šodien!” aicina akcijas vēstnese I. Salceviča.

*Aptauju veica “Norstat” pēc “Latvijas Maiznieks” pasūtījuma. Tā tika organizēta tiešsaistē, šā gada septembrī aptaujājot vairāk nekā 500 iedzīvotājus 18 – 74 gadu vecumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu