Noskaties jauno latgaliešu rokgrupas "Bez PVN" video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Bez PVN"
"Bez PVN" Foto: publicitātes

Īsi pirms koncerta "Rūbeži", latgaliešu rokgrupa “Bez PVN” prezentē savu jaunāko mūzikas video dziesmai “Apveļc!” (“Apvelc!” - latv. val.). Gada lielākais notikums grupai paredzēts 26. oktobrī, Latgales vēstniecībā "Gors". Tiesa, visas biļetes uz koncertu jau ir izpārdotas.

Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir Kristaps Rasims, ieraksts veikts studijās “Hodila Records” un “Reiga”, dziesmu miksēja Krišjānis Geidāns, māsterēja Kaspars Ansons. 

"Mēs katrs dzīvojas savā, pašu iedomātu robežu, līniju un apvilktu riņķu pasaulē. No vienas puses šīs robežas ļauj mums justies droši, no otras - mūs nepārtraukti ierobežo. Liels izaicinājums vienmēr ir atrast līdzsvaru, lai robežas tevi gan aizsargā, gan arī ļauj augt un attīstīties visas dzīves garumā. Nebaidāmies šīs “iedomu līnijas” ik pa laikam paplašināt. Nebaidamies dzīvot!” tā raksta grupa preses paziņojumā.

Videoklipa operators - Ivars Utināns, gaismu inžinieris – Justs Ribinickis. Noskaties! 

Grupā "Bez PVN" darbojas – Kristaps Rasims (balss, elektriskā ģitāra), Guntis Rasims (balss, akustiskā ģitāra), Juris Vucāns (balss, elektriskā ģitāra, samplieris), Valdis Vucāns (basa ģitāra) un Normans Bārbals (bungas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu