Mutīgs dzērājšoferis apkauno sevi, nonāk izolatorā un izpelnās kriminālprocesu (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Gaišā dienas laikā Rīgas Pašvaldības policijas ekipāža Iļģuciemā pamanīja kādu melnu "golfiņu", kura vadītājam acīmredzami nevedās ar mašīnas stūrēšanu.

"Policijas uzmanību  piesaistīja auto, kurš bija apstājies krusotjuma vidū un būtībā neveica nekādus manevrus diezgan ilgu laiku. Tikai tad, kad policijas auto jau kādu laiku bija stāvējis aiz šīs mašīnas, tā beidzot izkustējās no vietas, bet arī tad neizskatījās, ka vadītājs saprastu, ko viņš dara pie stūres. Līdz ar to policija nolēma automašīnu apturēt," - tā raidījumam Degpunktā sacījis Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Vēršoties pie melnā VW Golf vadītāja, likuma sargi saņēma atbildi, ka viņam nav dokumentu un ir lietots alkohols. Lai arī to vadītājs nav slēpis, tālākā procedūra ievilkusies, proti, viņš nav pakļāvies policistu aicinājumam nosaukt savus personas datus, kā arī sūdzējies, ka var nepaspēt uz tualeti, tādēļ nevar kāpt policistu busiņā.

Lai vai kā, dumpinieks ar laiku pakļāvies, un, kad notikuma vietā ieradušies Valsts Ceļu policijas darbinieki, viņu izmantotais alkometrs aizturētā izelpā uzrādījis nepilnu 3 promiļu reibumu. Tas savukārt nozīmējis pamatīgas nepatikšanas - paviesošanos uz nakti izolatorā Čiekurkalna 1.līnijā, kā arī gandrīz garantējis kriminālprocesu ar visām no tā izrietošajām sekām.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu