Aija Andrejeva kantri noskaņās. Jauns singls "Bungādiņas"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Aija Andrejeva
Aija Andrejeva Foto: kadrs no video

Dziedātāja Aija Andrejeva laiž klajā otro vēstnesi - singlu “Bungādiņas” no pavasarī gaidāmā septītā studijas albuma “Es iešu tālāk”. Dziesmai tapusi arī video versija. 

“Bungādiņas ir par to, ka nekad nevajag beigt dauzīties. Vectētiņš, kurš man ir ļoti tuvs, man vienmēr ir teicis, lai nekad nepazaudēju bērnu sevī. Dziesma ir par ballīti, tāda, pēc kuras rīts soda, ir gadījusies katram. Un tādas ir vajadzīgas, lai iztrakotos, ļautu bērnam sevī kārtīgi izdauzīties, lai pēc tam mobilizētos jaunam un produktīvam darba ciklam,” par dziesmas vēstījumu saka Aija Andrejeva. “Ballēties varbūt nevajag pārāk bieži, bet to noteikti nedrīkst aizmirst darīt.”

Noskaties video.

Dziesmas video versijas filmēšanas process bija piedzīvojumiem pilns, tajā filmējies arī dziesmas producents un viens no tās autoriem Kaspars Ansons. Video noskaņas ideja Aijai Andrejevai veidojās pamazām, bet skaidri, jau no dziesmas demo ierakstīšanas brīža, bet tieši režisors un operators Daniels Veiss atrada īsto veidu, kā atklāt dziesmas garu video versijā.

Foto: Ekskluzīvs ieskats Aijas Andrejevas klipa filmēšanā.

“Video versijas filmēšana bija vesels piedzīvojums, filmēšanas process mani pilnībā izsita ārpus komforta zonas, sākot ar to, ka es biju zemene! Un, ticiet man, būt zemenei ir forši! Mazais huligāns manī šo procesu izbaudīja visā pilnībā - es dauzījos uz lielās Dailes teātra skatuves, iespaidīgākais notikums šī klipa filmēšanā bija Annels.lv karuseļa uzstādīšana nakts vidū Mežciemā, un tie ir tikai daži neaizmirstami mirkļi,” saka Aija Andrejeva. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu