Foto: Atklāta biznesa un tehnoloģiju izstāde "RIGA COMM 2019"

Jānis Škapars
, Fotogrāfs
CopyLinkedIn Draugiem X

Ķīpsalā atklāta Baltijas biznesa tehnoloģiju izstādē un konferencē "Riga Comm", kur tiks diskutēts par tehnoloģijas attīstību nākotnē, inovatīviem risinājumiem uzņēmējiem, kā arī cilvēka lomu tehnoloģiju ērā.

Astotā tehnoloģiju izstāde un konference norisināsies divas dienas - ceturtdien no plkst.10 līdz plkst.18 un piektdien no plkst.10 līdz plkst.17, Ķīpsalas ielā 8, Rīgā. Divās dienās uz piecām skatuvēm desmit pasākumos uzstāsies vairāk nekā 100 lektoru un izstādē piedalīsies vairāk nekā 100 uzņēmumu no astoņām valstīm. 

Lai pasākumā apmeklētājiem un dalībniekiem būtu ērtāk satikties, komunicēt un veidot sadarbību, "Riga Comm" šogad būs pieejama speciāla mobilā lietotne un satikšanās zona, sacīja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" mediju koordinatore Inese Libere.

"Riga Comm" ir ikgadējā biznesa un informāciju tehnoloģiju (IT) nozares izstāde Baltijā, kur uzņēmuma resursu vadības, dokumentu vadības, personāla vadības un drošības sistēmu izstrādātāji un piegādātāji, mākoņpakalpojumu, interneta un digitālā mārketinga pakalpojumu sniedzēji, "web" risinājumu un mobilo aplikāciju izstrādātāji, kā arī informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) produktu ražotāji piedāvā gatavus un personalizētus risinājumus dažādu nozaru un lieluma uzņēmumiem, pašvaldības iestādēm un organizācijām to efektīvai darbībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu