Testējam: vai Paulas Freimanes notievēšanas metode strādā? Zaiga no Rēzeknes viegli nomet 18 kg

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

30 gadus jaunā interjera dizainere Zaiga Grosberga no Rēzeknes bija pilnībā atmetusi cerības atgūt slaidu augumu, jo visi mēģinājumi notievēt piedzīvoja neveiksmi. Tad viņa pamēģināja Paulas Freimanes notievēšanas programmu MonacoFit.com un īsā laikā zaudēja 18 kg. Pati Zaiga saka, ka grūtākais bija noticēt un sākt, bet tiklīdz bija ātrie rezultāti, viņu apturēt vairs nebija iespējams.

Zaiga, pastāsti, kādas pārmaiņas ar Tevi ir notikušas kopš zaudēji svaru?

Pozitīvas izmaiņas ķermenī un arī sajūtās pamanīju jau pirmajā nedēļā. Svars nokritās jau pirmajā nedēļā un tas bija “āķis lūpā”, lai turpinātu.Kopumā es īsā laikā nometu 18 liekos kilogramus un pārgāju no 44. izmēra uz 38. izmēru jeb no XL uz S! Pateicoties šai metodei, esmu sākusi jaunu, skaistu dzīvi slaidā ķermenī un jūtos labāk, nekā jebkad.

Foto: Publicitātes foto

Kāda bija lielākā kļūda, ko pieļāvi pirms izmēģināji MonacoFit.com?

Iepriekš es, tāpat kā liela daļa sieviešu, trenējos ar svariem un mocīju sevi ar drastiskām diētām. Protams, nebija nekāda rezultāta. Es nevarēju pat iedomāties, ka presīte un citas skaistās ķermeņa formas patiesībā top virtuvē… Nepieciešamas vien pareizās receptes, kas tieši manam ķermenim liek notievēt.

Kas ir tas īpašais šajā programmā?

Ir pateiks priekšā viss plāns - ko ēst, kad ēst un kā pagatavot. Es ēdu tikai to, kas man garšo un katrs mans lūgums tika uzklausīts un izpildīts. Pārsteidza tas, cik MonacoFit.com man sagatavotās tievēšanas receptes bija garšīgas. Pēc katras ēdienreizes jutos garšīgi paēdusi, pēc šīm receptēm jau pēc laika ēdām visa ģimene. Ļoti patika dienasgrāmata, kurā tiek veidots svēršanās un rezultātu pārskats. Uzskatāmi redzot ikdienas progresu, motivācija auga ne pa dienām, bet pa stundām (smejas).

Nu, godīgi, vai tiešām turējies pie notievēšanas plāna par visiem 100%?

Sākumā jā, bet ar laiku jau sanāca arī atkāpes – dažādi svētku un ballītes, ziniet kā!? Foršākais ir tas, ka ar visu to svars turpināja kristies. MonacoFit.com man iemācīja ēst pareizi.

Ko Tu gribi pateikt tām dāmām, kuras grib tievēt, bet visu laiku atliek?

Mīļā, godīgi paskaties spogulī tagad. Ja Tu neesi sajūsmā par to, ko redzi, nu, tad ir īstais laiks sākt! Nevis rīt. Nevis nākamnedēļ. Nevis janvārī. Bet tieši šodien! Grūtākais ir sākt! Tāpēc vienkārši piesakies MonacoFit.com un pamēģini nieka 3 dienas. Tu būsi sajūsmā par to, kas ar Tevi notiek un viegli iegūsi savu sapņu augumu.

Izmanto MonacoFit.com GARANTIJU – ja neiegūsi sapņu augumu, saņemsi samaksāto naudu atpakaļ!

Piesakies MonacoFit.com šodien un uzreiz saņem:

+ īpaši Tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS.

Uzmanību! Tik izdevīgs MonacoFit.com PRO plāns vairs nebūs nekad!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu