Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS It visā tieksies ieņemt līdera lomu. Taču der apzināties, ka, kļūstot pārlieku ugunīgam, sāncensīgam, tu riskē iedragāt attiecības ar līdzgaitniekiem. Labāk ieturi harmoniju starp savām un citu ambīcijām!

VĒRSIS Svarīgi tikt vaļā no nedēļas laikā uzkrātā stresa, negācijām, pārdzīvojumiem. Ja neesi sporta fanāts, dodies garākā pastaigā vai izmanto pirts, SPA procedūras. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

DVĪŅI Kopumā šī solās būt patīkama diena, kurā sevi neliks manīt nedz sadzīviskie strīdi, nedz citas nebūšanas. Atpūtas ziņā nebūsi pārāk izvēlīgs, tev vienlīdz pie sirds ies mājas atmosfēra vai došanās ciemos.

VĒZIS Attiecībās ar mīļoto ļoti svarīga būs atklātība un spēja atzīt savas kļūdas. Partneris nekļūdīgi jutīs, ja tu ko slēp, un, ja neatklāsi, kas nomāc tevi, otrā pusīte sajutīsies atstumta, aizvainota. Izrunājieties!

LAUVA Tevī valdīs kaislīgs un romantisks noskaņojums, kurā vēlēsies dalīties ar mīļoto. Labs sākums varētu būt vakariņas sveču gaismā, kurām sekotu vēl intriģējošāks un atmiņā paliekošs turpinājums.

JAUNAVA Ļauj mājiniekiem pašiem izdomāt, kad un ko viņiem darīt, atliec savas norādes, kritiku uz citu brīdi. Ir īstais laiks, lai tu pievērstos hobijam, pavadītu laiku domubiedru vidē, smeltos jaunas zināšanas.

SVARI Draugi neļaus sēdēt mājās, iesaistot tevi pat vairākos izklaides pasākumos. Ik pa brīdim var pārņemt filozofisks noskaņojums, kurš liks aizdomāties par patiesajām dzīves vērtībām, jēgu.

SKORPIONS Iespējams, kādu Skorpiona zīmes pārstāvi būs ķērusi pavisam negaidīta Amora bulta, kura liks to vien kā domāt par sastapto personu. Būsi apjucis par savām jūtām, vēlēsies ar kādu izrunāties.

STRĒLNIEKS Galvā šaudīsies trakulīgas idejas, kuras nekādi neliks tev mieru. Ja tām spēsi rast piepildījumu dzīves radošajās izpausmēs, lieliski! Savukārt, ja iesaisties ekstrēmās aktivitātēs, nezaudē veselo saprātu!

MEŽĀZIS Nedēļas laikā paveiktais priecēs, un tu alksi izbaudīt saldos darba augļus. Ja doma veikt lielāku pirkumu, labāk to īstenot dienas otrajā pusē. Kaut gan laiks vairāk piemērots romantiskām aktivitātēm.

ŪDENSVĪRS Būsi apveltīts ar iniciatīvu, enerģiju, taču tev nebūs skaidra mērķa, ko šodien vēlies darīt. Lieliskas idejas var piespēlēt tuvinieki, ar kuriem kopā arī zvaigznes iesaka pavadīt brīvdienu!

ZIVIS Protams, vari ļaut sev kā nākas atpūsties, taču der iegaumēt, ka šodien tavs organisms var būt jutīgāks pret grādīgo dziru. Tāpēc, lai nerastos lieki sarežģījumi, baudi, bet ar izteiktāku mēra izjūtu.

SVĒTDIENA

AUNS Labprāt dienu pavadīsi mājās, uzkrāsi spēkus jaunajai darba nedēļai. Arī otrā pusīte nebūs noskaņota nekam trakulīgam. Nav izslēgts, kopīgi pievērsīsieties mājas uzkopšanai un laicīgi dosieties pie miera.

VĒRSIS Šodien atvasītēm var būt pavisam nelāgs noskaņojums, tāpēc nesāc viņas vēl vairāk uzvilkt ar pamācībām, audzināšanu. Labāk izrunājies kā līdzīgs ar līdzīgu, centies viņas morāli atbalstīt.

DVĪŅI Piemērots brīdis, lai nedaudz pārdomātu dzīvi. Saprastu, vai kopumā esi apmierināts ar sasniegto un ko tu redzi, skatoties savā nākotnē. Visticamāk, tev būs nepieciešams arī mīļotā cilvēka padoms.

VĒZIS Tev dvēsele tā vien prasīs jautrību, sabiedrību, vārdu sakot – lustīgu laika pavadīšanu! Visspēcīgāk tas izpaudīsies brīvo Vēža zīmes pārstāvju vidū. Taču arī precētie zinās, kā krāšņi pavadīt laiku!

LAUVA Ja kaut ko vēlēsies, nāksies visu darīt pašam, uz mājiniekiem nebūs ko paļauties, jo katram no viņiem būs savi plāni. No otras puses, vienatnē spēsi mierīgi, neviena netraucēts, pilnībā īstenot iecerēto.

JAUNAVA Tava saimnieciskā un praktiskā daba nelaidīs tevi izklaidēties, pirms nebūsi izdarījis minimumu mājas uzkopšanā. Taču, līdzko būsi to paveicis, dosies dzīvē!

SVARI Noskaņojums būs samērā kaprīzs. Mīļotajam cilvēkam būs grūti uzminēt, kā lai tev izdabā. Iespējams, ka pareizākais risinājums šobrīd būtu katram atpūsties savā nodabā. Vakarā oma jūtami uzlabosies!

SKORPIONS Šodien vēlams izvairīties no materiālu jautājumu apspriešanas ar otro pusīti, jo tie var izraisīt pārāk asas diskusijas, tā arī nenonākot pie saprātīga rezultāta. Labāk ļauties atpūtai, bezrūpībai!

STRĒLNIEKS Īpaši nerausies pēc saviesīgās dzīves, ballītēm. Šodien vislabprātāk laiku pavadīsi mīļotā cilvēka sabiedrībā. Varbūt kopīgi pievērsīsieties kāda kulinārijas šedevra radīšanai.

MEŽĀZIS Šodien var pamosties tava spītīgā Mežāža daba, kura savu izpausmi var rast sīkos sadzīviskos strīdos, principiālā nostājā patiesi mazsvarīgās lietās. Lieki piebilst, būtu labi, ja tu no tā spētu izvairīties!`

ŪDENSVĪRS Kādam var rasties nepieciešamība vai visu dienu pavadīt ofisā, nobeidzot svarīgus darbus. Par paveikto izjutīsi gandarījumu, taču rūgtums par izbojāto brīvdienu tomēr saglabāsies.

ZIVIS Ja esi nonācis zināmās krustcelēs un tevi māc šaubas, kā tālāk rīkoties, droši lūdz padomu gados vecākajiem radiniekiem. Šoreiz tieši dzīves pieredze spēs dot vajadzīgo virzienu, atbildes uz jautājumiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu