Cienījama vecuma autovadītāja atpakaļgaitā izlauž bērnudārza žogu (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdien agrā pēcpusdienā kāda sarkanas krāsas Renault vieglā auto vadītāja Kvēles ielā pārsteigusi ne vienu vien tuvējā apkārtnē esošu cilvēku. Proti, kundzes vadītais auto ar lielu troksni aiztraucies pāri gājēju ietvei, izgāzis pāris Juglas vidusskolas, sākumskolas un pirmsskolas žoga posmus un tad apstājies zālienā skolas pagalmā. Tikai vēlāk, kad automašīnā sēdušie vēl centušies saprast, kas nupat noticis, par notikušo uzzinājusi arī pie izglītības iestādes patrulējošā policiste.

"Darbiniece nekavējoties devās uz šo vietu. Tur viņa noskaidroja, ka šis transportlīdzeklis, atpakaļgaitā, izlaužot divus žoga posmus ir iebraucis bērnu dārza teritorijā," stāsta Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins.

"Policijas darbiniece nekavējoties devās pie auto vadītāja, kas izrādījās 75 - 80 gadus veca kundze, kura bija šoka stāvoklī. Viņai tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība. Uz vietu tika izsaukti arī Valsts policijas Ceļu policija," - tā RPP pārstāvis.

Vēlāk notikuma vietā noskaidrots, ka sieviete sajaukusi bremžu un gāzes pedāli, kā rezultātā viņas Renault ar joni ietriecies žogā. Incidenta rezultātā cietis arī kāds turpat Kvēles ielā novietots auto, kuram stiklā trāpījusi no žoga izlauzta skrūve.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu