"Labvēlīgais tips" ielūdz uz Vecgada šovu "Lai laime nepāriet 2020"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Labvēlīgais tips"
"Labvēlīgais tips" Foto: publicitātes

Turpinot pērn krāšņi aizsākto tradīciju, grupa "Labvēlīgais tips" 31. decembrī pulksten 20.00 atkal aicina uz tikšanos Rīgas Kongresu namā - Vecgada šovā "Lai laime nepāriet 2020".

Tā kā biļetes uz "Labvēlīgā tipa" 2019. gada rudens koncertsērijas "= I A =" koncertiem vairs nav nopērkamas, Vecgada šovs būs lieliska iespēja ikvienam grupas cienītājam vēl šajā gadā saņemt pozitīvo un tik ļoti nepieciešamo C vitamīna devu ziemai.

Fredis ar komandu aicinās godam aizvadīt Cūkas un vēl godīgāk sagaidīt Žurkas gadu, pirms steigt noskatīties Jaungada salūtu Daugavas krastā. Tiks piedāvāta divu stundu muzikāli izklaidējoša programma ar neiztrūkstošu bufetes pauzi, lai ikviens paspētu ļauties arī šampanieša burbuļu vilinājumam. Lai cik neticami tas arī neizklausītos, koncertā skanēs tikai un vienīgi vokāli instrumentālā ansambļa "Labvēlīgais tips" apzeltītais dziesmu fonds.

"Pagājušogad tās bija kolosālas emocijas un gandarījums pēc tik ilga pārtraukuma atkal atgriezties uz Kongresu nama skatuves," atzīst paši grupas dalībnieki. "Un tas pilnīgi noteikti bija viens no labākajiem Jaungada sagaidīšanas koncertiem, ko jebkad bijām spēlējuši. Spēlēšanai telpās ar labu apkuri tomēr ir savs jūtams pluss, turklāt, pirmssvētku sajūtai virmojot gaisā, plusu vēl lielāku un pulsu vēl straujāku padara siltā uzņemšana no publikas puses.”

"Labvēlīgais tips" koncertā uzstāsies savā svētku tradīciju iesildītākajā sastāvā: Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņi), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņi) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).

Pērn pēc Vecgada šova grupa savā Facebook profilā saņēma sekojošas svinību zāles ekspertu atsauksmes:

- "Tas bija TIK... nu TIK LABI!!!"

- "Pat jauna krūštura nemaz nebija žēl!"

- "Koncerts ļoti labs - ir neaprakstāma sajūta dabūt tieši to, ko grib!!!"

- "Labi pavadīta Vecā gada nogale!"

Biļetes uz Vecgada šovu "Lai laime nepāriet 2020" var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs.

Foto: Grupa "Labvēlīgais tips" nosvin "Sudrabkāzas" piepildītā arēnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu