"Džokers" otro nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Hoakins Fēnikss filmā "Džokers" (Joker)
Hoakins Fēnikss filmā "Džokers" (Joker) Foto: скриншот

Filmu studijas "Warner Bros." jaunā filma "Džokers" ("Joker"), kurā sociopāta, masu slepkavas un šizofrēniķa Džokera lomā iejuties lieliskais aktieris Hoakins Fīnikss (Joaquin Raphael Phoenix, 44), otro nedēļu pēc kārtas ir pieprasītākā ASV kinoteātros.

Režisora Toda Filipsa (Todd Phillips) filma nedēļas nogalē iekasējusi 55 miljonus dolāru.

Filma vēsta par komiksu varoņa Betmena ienaidnieku Džokeru. Darbība notiek pagājušā gadsimta 80. gadu sākumā.

Anotācija: Klauns Arturs Fleks (Arthur Fleck) 1981. gadā pārceļas uz Gotemas pilsētu pie mātes, cenšas piepelnīties kā komiķis. Pēc vairākiem incidentiem Fleks sāk kļūt bīstams, pārvēršoties par noziedznieku, kuru pilsēta sāk iepazīt kā Džokeru.

Foto: Hoakins Fīnikss filmas "Džokers" pirmizrādē Venēcijā.

Filmas budžets ir 55 miljoni dolāru. Mūziku filmai komponējusi Hildura Gudnadotira (Hildur Guðnadóttir) – islandiešu čelliste un komponiste, kas uzstājusies arī Rīgā. Vēl lomās Zasi Betsa (Zazie Beetz) un Roberts de Niro (Robert de Niro).

Noskaties filmas reklāmas rullīti.

2. vietā šonedēļ jaunums - filma "Adamsu ģimene" (The Addams Family), kas iekasējusi 30,3 miljonus.

Foto: Filmas "Adamsu ģimene" pirmizrāde ASV.

3. vietā vēl viens jaunums - Vils Smits galvenajā lomā režisora Anga Lī jaunajā asa sižeta filmā "Gemini Man" ("Dvīnis"), kurā Smita atveidotais bijušais pasūtījuma slepkava satiekas aci pret aci ar savu jauneklīgo klonu.

Noskaties filmas rullīti.

"Universal Pictures" animācijas filma "Abominable" (Jetijs), kas tapusi sadarbībā ar Ķīnas kompāniju "Pearl Studio", numur 4.

"Abominable"
"Abominable" Foto: kadrs no filmas

Anotācija: Ceļojums uz pasaulē augstāko virsotni? Kas gan varētu būt vēl aizraujošāk! Kad Ji atrod uz savas mājas jumta paslēpušos milzīgo, bet ļoti piemīlīgo jetiju (kurš, izrādās, vēl ir pavisam maziņš - pēc jetiju standartiem), ir skaidrs, ka viņus gaida neticamākais piedzīvojums! Jetija ģimene mīt Everestā, un Ji ir apņēmusies darīt visu, lai viņš sveiks un vesels atgrieztos mājās. Filma aizvedīs skatītāju 2000 jūdžu garā ceļojumā no Šanhajas ielām līdz pat sniegotajiem Himalaju kalniem.

Noskaties filmas reklāmas rullīti.

5. vietā populārā seriāla turpinājums - filma "Dauntonas abatija" (Downton Abbey). Nedēļas griezumā iekasēti 4,9 miljoni. Filmas reklāmas rullītis.
Komēdija ar krimināldrāmas elementiem - “Afēristes” (“Hustlers”), kurā galvenajās  lomās valdzinošā Dženifera Lopesa un spilgtās popmūzikas zvaigznes Kārdija Bī (Cardi B) un Lizzo, 6. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu