Noskaties jauno "Triānas parka" un Intara Busuļa kopdziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Triānas parks un Intars Busulis
Triānas parks un Intars Busulis Foto: kadrs no video

15. oktobrī grupa “Triānas parks” nāk klajā ar albumu “11”, kurā iekļautas vienpadsmit dziesmas latviešu valodā. Līdz ar albuma publiskošanu klausītājiem tiek nodots arī trešais singls - dziesma “Kamēr”, kas ir duets kopā ar dziedātāju Intaru Busuli.

Grupas albums tapis laika posmā no 2018. gada nogales līdz šī gada maijam un ierakstīts studijā “Aleja Records”.

"Savu darbību sākām kā alternatīva roka grupa un vienpadsmit darbības gados ir izmēģināts daudz kas – albuma “11” kontekstā esam nonākuši līdz popmūzikai un mēs mērķtiecīgi attīstām šī žanra kvalitātes. Manuprāt, katra “11" dziesma pati par sevi ir spēcīgs stāsts un man visas ir vienlīdz mīļas. Mēs godprātīgi turpinām dziesmas “Stars” un “Kā gaisa balonā” uzņemto kursu un tas brīžiem ir dinamiskāks, te atkal – liriskāks, lai albumā katrs varētu atrast kaut ko sev atbilstošu," saka Agnese Rakovska.

Vienpadsmit gadu pastāvēšanas laikā grupa “Triānas parks” ir attīstījusi spēju realizēt savas idejas gan radoši, gan tehniski, kā arī producēšanā un menedžmentā. Dziesmu tekstu autore ir Agnese Rakovska, mūzika veidota kolektīvi, savukārt lielāko daļu dziesmu mūzikas producents ir “Triānas parka” basģitārists Kristaps Ērglis, (izņemot dziesmu “Tiekas divatā”, kas tapusi Kristapam Ērglim sadarbībā ar DJ Rudd, bet dziesmas “Kamēr” producents ir Kaspars Ansons).

"Triānas parks"
"Triānas parks" Foto: publicitātes

Albuma “11” prezentācija notiks 15. oktobrī plkst. 18 t/c "Spice" pie info centra. Tās ietvaros mūziķi pastāstīs par albuma tapšanas procesu, sniegs mazu muzikālu priekšnesumu un atklās instalāciju “Triānas parka mežs”. Tāpat klausītājiem būs iespēja personīgi sasveicināties ar grupu, nofotografēties un iegūt grupas dalībnieku autogrāfus uz jaunā albuma.

“Triānas parks” aicina klausītājus uz lielo koncertu Rīgā, 2020. gada 27. martā Hanzas peronā, kurā būs iespēja dzirdēt gan visas jaunā albuma, gan arī labi zināmās un iemīļotās dziesmas. Koncertā piedalīsies arī viesi  - kā pirmais no viņiem tiek izziņots “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs. Koncertā plānots īpašs noformējums un arī vietu izvietojums.

Dziesmas “Kamēr” videoklips tapis kopā ar Ivaru Burtnieku un īpašo efektu meistaru - Raiti Jāni Raitumu. Videoklipā izmantots auto vintage 1968. gada Ford Thunderbird, kas video klipam iedeva īpašu atmosfēru.

Noskaties jauno video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu