Rīgas "Dinamo" sezonu sākušais Ulstrēms nonācis Šveicē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvids Ulstrēms
Dāvids Ulstrēms Foto: www.dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo" sezonu sākušais zviedru uzbrucējs Dāvids Ulstrēms savu karjeru turpinās Šveices augstākās līgas (NLA) vienībā "Biel-Bienne", vēsta kluba mājas lapa. 

30 gadus vecais Ulstrēms "Biel-Bienne" pievienojies svētdien vakarā un pirmdien ar jauno komandu aizvadīs pirmo treniņu. Tiek ziņots, ka līgums parakstīts līdz 2020. gada 30. aprīlim. 

"Dinamo" Ulstrēmu ievietoja atteikumu draftā, bet neviena cita KHL komanda viņu neizvēlējās. Vēlāk līgums tika lauzts pēc abpusējas vienošanās. 

Rīgas "Dinamo" sastāvā uzbrucējs paguva aizvadīt 11 spēles, izceļoties ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

"Biel-Bienne" šobrīd ir NLA čempionāta līdervienība. 

Ulstrēms iepriekšējā sezonā pārstāvēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionāta komandu Tūsonas "Roadrunners". Šā turnīra ietvaros viņš 29 spēlēs guva desmit vārtus un veica 13 rezultatīvas piespēles.

Ulstrēmu 2008. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā ar 102. numuru izvēlējās Ņujorkas "Islanders", bet pasaules spēcīgākajā līgā viņš kopumā aizvadījis 52 spēles, kuru laikā atzīmējies ar sešiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu