Vāvere sagatavojas ziemai, zem motora pārsega noglabājot vairāk nekā 200 riekstus (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Chris Persic/Facebook

Ar visnotaļ neparastu situāciju kādā jaukā dienā nācies saskarties Krisam un Holijai Persičiem Pitsburgā, ASV Pensilvānijas štatā. 

Gluži parastā dienā Kriss no savas sievas Holijas saņēma zvanu, ka viņu KIA Sorento salonā jūtama deguma smaka un auto rada dīvainus trokšņus. Kad Kriss sievai ieteicis pacelt motora pārsegu un palūkoties, kas varētu būt neparasto parādību cēlonis, viņas skatam pavērusies pārsteidzoša aina - agregātus klājusi siena sega un motortelpā bijuši izkaisīti vairāk nekā 200 valrieksti.

Skaidrs, ka riekstiem zem motora pārsega nav ko meklēt, tādēļ auto nekavējoties nogādāts servisā, kur meistari no tā ievākuši pusspaini riekstu.

Kā rieksti un izžuvusī zāle nonāca KIA motortelpā? Persičiem nav šaubu, ka par to atbildīga ir vāvere, kura izmantojusi viņu zemesgabalā esošo valriekstu koku, lai sagatavotu krājumus ziemai. Par valriekstu koka ražu priecājušies arī Persiči, taču vienlaikus viņiem nav bijis saprotams, kādēļ tik maz riekstu ir uz zemes.

Lai vai kā, Persičs ir laimīgs, ka vāvere, gādājot ēdamo ziemai, nav nodarījusi būtisku kaitējumu. Mehāniķi gan atklājuši vienu šķietami pārgrauztu degvielas iesmidzināšanas caurulīti, taču nav pārliecināti, ka par to būtu jāvaino vāvere.

Foto: Chris Persic/Facebook
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu