Kas būs modē rotaslietu pasaulē?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Juris Justs

GRENARDI savā salonā Grand Hotel Kempinski Riga aicināja medijus un klientus uz jaunās kolekcijas sezonas atklāšanas pasākumu, kurā bija iespēja noklausīties īsu lekciju par pērlēm, iepazīties ar nozares ekspertu apskatiem par aktuālākajām tendencēm rotu pasaulē un gaidāmiem GRENARDI jaunumiem šajā sezonā.

Holivudas zvaigžņu iemīļotais zīmols BRUMANI

Foto: publicitātes

Pasaulē atpazīstams rotaslietu zīmols, kas radīts saulainajā Brazīlijā. Rotu klasikas elementi apvienojumā ar mūsdienīgām dizaina tendencēm iedvesmo radīt dārglietas, kas iedzīvina kustību vieglumu, svaigumu un sievišķību. Mīlestība uz rotaslietām, dizainu un dārgakmeņiem un vērība pret vissīkāko detaļu raksturo Brumani unikalitāti. Sievietes, dabas un mākslas pasaule tiek atklāta dzīvelīguma un krāšņuma dzirkstī. Brumani rotaslietas izvēlas daudzas Holivudas zvaigznes - Dženifera Lopeza, Telora Svifta, Džuljeta Lūisa un citas. 

GRENARDI radītā privātā zīmola Lilly Spring jaunā kolekcija ZVAIGŽŅU LIETUS

Foto: publicitātes

Atvasaras nakts debesis tik skaidras, tik dzidras virs mūsu galvām, ka ikkatrs var notvert savu zvaigzni, savu sapni un iemirdzēties laimē. Šī ir eleganta, viegli transformējama kolekcija pēdējo juveliermākslas tendenču izpildījumā. Lakoniskas formas un monohroma krāsu izvēle izceļ šīs kolekcijas izstrādājumu izsmalcinātību – melnais onikss salikumā ar pulētu rozā zeltu un melniem briljantiem pretstatā maigajam perlamutram baltajā zeltā un balto briljantu rotājumam. Lieliska izvēle gan ikdienai, gan arī saviesīgiem vakariem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu