"Lielo mazo melu" trešā sezona maz ticama, bet iespējama

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Lielie mazie meli” (Big Little Lies)
“Lielie mazie meli” (Big Little Lies) Foto: publicitātes/HBO

Nesen noslēgusies HBO seriāla “Lielie mazie meli” (Big Little Lies) otrā sezona, liekot faniem uzdot jautājumu - vai sekos turpinājums? Gada sākumā seriāla veidotājs Devids Kelijs (David E. Kelley) izteicās, ka neplāno trešo sezonu, taču seriāla aktrise Nikola Kidmena (Nicole Kidman) saka, ka viņa un Rīsa Viterspūna (Reese Witherspoon) šo ideju "pēta".

Lūk, ko mēs zinām. Jaunā intervijā žurnālam "Elle", 52 gadus vecā austrāliešu aktrise Kidmena ieminējās, ka vēl pastāv iespēja, ka “Lielie mazie meli” atgriezīsies pie skatītājiem. 

"Visi man jautā vai būs trešā sezona," viņa saka.

"Mēs sakām - dodiet mums mazu atelpu. Mēs īstenībā gribētu [filmēt jaunu sezonu], jo mums patīk pavadīt kopā laiku, un ir jauki būt kopā ar draugiem, turklāt ar šādu lielisku materiālu."

Savukārt ASV televīzijas kanāla HBO prezidents Keisijs Blojs (Casey Bloys) teicis, ka tas "nav reāli". Viņš izteicies, ka "darītu visu iespējamo" ar seriāla komandu, taču iespēja, ka visas zvaigznes sanāk kopā uz vēl vienu sezonu, ir diezgan niecīga.

"Lielie mazie meli" (Big Little Lies)
"Lielie mazie meli" (Big Little Lies) Foto: publicitātes

"Realitāte ir tā, ka seriālā filmējas Holivudas aizņemtākās aktrises," viņa teikto citē TVLine. "Es domāju, ka tas nav reāli."

Viņš arī piebilda, ka otrās sezonas noslēgums ir tāds, kas apmierina daudzus.

Arī Kidmena akcentēja to, ka būtu ļoti svarīgi, lai visas aktrises, arī bērni, atgrieztos jaunajā sezonā. Viņa ir sazinājusies arī ar Viterspūnu, kura arīdzan ir ieinteresēta turpināt seriālu.

"Es ar Rīsu runāju pa telefonu pirms dažām dienām," saka Kidmena. "Mēs abas secinājām, ka darbs ar seriālu bija viena no labākajām mūsu profesionālajām pieredzēm. Ir skaidrs, ka tas nenotiks tagad, bet mēs pētām iespējas."

Foto: Seriāla “Lielie mazie meli” (Big Little Lies) 2. sezona.

Jau pēc pirmās sezonas Kelijs atzina izdevumam "The Hollywood Reporter", ka seriālam bija iecerētas tikai septiņas sērijas, tātad viena sezona.

"Mēs noslēdzām pirmo sezonu ar meliem, kas tā arī varēja palikt. Taču tad mani pārliecināja, ka otrajā sezonā piekritusi filmēties Merila Strīpa."

Seriāla “Lielie mazie meli” (Big Little Lies) 2. sezona (Merila Strīpa)
Seriāla “Lielie mazie meli” (Big Little Lies) 2. sezona (Merila Strīpa) Foto: publicitātes/HBO

Atgādinām, ka pirmā un otrā sezona skatāma LMT mājas viedtelevīzijā.

Seriāla pirmā sezona godalgota ar astoņām "Emmy", trīs "Golden Globe", kā arī vairākām citām nozīmīgām balvām.

Foto: "Big little Lies" pirmizrāde.

Kidmena atzinusi, ka sarežģītā Selestes loma ļāvusi viņai tuvāk izprast vardarbību ģimenēs. “Pēc Selestes lomas mana saikne ar cilvēkiem, kas tajā dzīvo, tai iet cauri vai arī ir izgājuši, kļuva pilnīga,” viņa stāstījusi par sazināšanos ar cilvēkiem, kas pārcietuši vardarbību no tuvāko puses.

Savukārt Viterspūna atzinusi, ka seriāls “Lielie mazie meli” ir par visplašāko pieredzi sievietes dzīvē un ar visu seriāla varoņu palīdzību raisa jautājumu: “Vai šī tiešām ir tā dzīve, kuru man paredzēts nodzīvot?”

Seriāla 2. sezonas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu