Porziņģis: Ar Dončiču esam uz viena viļņa

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc Dalasas "Mavericks" komandas uzvaras 107:70 Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē pār Oklahomasitijas "Thunder" izteicās, ka savstarpējas ķīmijas izveidošana ar Luku Dončiču prasīs laiku. 

"Vai man šķiet, ka mēs ar Luku esam uz viena viļņa - noteikti," kluba mājas lapā citēts Porziņģis. "Mēs kopā vēlamies izcīnīt uzvaras un izveidot kopīgu ķīmiju. Zinām, ka tas prasīs nedaudz laika."

Porziņģis spēlē ar Oklahomasitijas "Thunder" iemeta 17 punktus un savāca 13 atlēkušās bumbas zem groziem, savukārt Dončičs, guva 19 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles partneriem.

"Vienmēr teikšu to pašu," par Porziņģi sacīja Dončičs. "Viņš ir lielisks spēlētājs un lielisks cilvēks, tāpēc mums ir pa ceļam."

Porziņģis gan realizēja tikai septiņus no izmesta 21 metiena no spēles. 

"Viņus abus vērot darbībā ir tiešām interesanti," sacīja Vācijas basketbolists Maksimiljans Klebers, kurš guva 14 punktus. "KP [Porziņģis] ir tik daudz variantu kā nonākt līdz groza gūšanai, viņš var atvērties un mest, bet Luka dara to, ko Luka pieprot. Mums ir interesanti uz viņiem skatīties."

"Mavericks" mačā pret "Thunder" izcīnīja savu pirmo uzvaru pārbaudes spēlēs. 

"Viņi [Dončičs ar Porziņģi] iet roku rokā," norādīja Dalasas komandas galvenais treneris Riks Kārlails. "Viņi ir sasaistē daudzos līmeņos. Abi izgāja cauri Spānijas sistēmai un bieži vien savā starpā sarunājas spāņu valodā."

Piektdien "Mavericks" aizvadīs pēdējo pārbaudes spēli, Vankūverā tiekoties ar Losandželosas "Clippers". 

Jauno sezonu Kārlaila vadītā Dalasas vienība sāks 24. oktobrī savā laukumā pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu