Kanādiešu friziera Aleksa Šabo knifiņi modīgam izskatam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

10.oktobrī Rīgā tika aizvadīta profesionālās matu kosmētikas zīmola MATRIX SOCOLOR CULT jubilejas šovs, kurā piedalījās pazīstamais kanādiešu frizieris Alekss Šabo (Alex Chabot).

Alekss Šabo ir pasaules līmeņa friziermākslas meistars, kā arī MATRIX un BIOLAGE CANADA mākslinieciskais direktors. Šabo stiprās puses ir īpaši precīzas griezuma tehnikas, ekstravaganti matu sakārtojumi, progresīvi krāsojumi un darbību vienkāršošanas māksla, kas padara viņu par absolūtu meistaru. Alekss vienmēr ir gandarīts dalīties savā kaislībā pret modi un friziermākslu, un piedalījies vērienīgos šovos Itālijā, Jaunzēlandē, Čehijā, Slovākija, Polijā, ASV, Ukrainā, Meksikā, Spānijā un daudzās citās valstīs. Tāpat viņš darbojies daudzās starptautiskās fotosesijās Ņujorkā. Žurnāli visā pasaulē bieži pieaicina Šabo kā konsultantu veidot rakstus par modi, tendencēm un biznesu. Jau agrā jaunībā Šabo iedvesmojusi māksla, gleznošana, fotogrāfija un citas mākslas izpausmes, kas virmojušas ap viņu. 

Foto: publicitātes

Ekskluzīvi TVNET daži viņa knifiņi modīgam izskatam 2020.gadā. 

2020.gada stilā dominēs 60., 70. un 80.gadiem raksturīgi apģērbi un matu griezumi.

Aktuāli kļūst spilgti akcenti, piemēram, noens un arī pastēļkrāsas gan apģērbā, gan matu sakārtojumos.

Drosmīgākās dāmas var baudīt mūsdienīgas frizūras, kas matu krāsojumā integrē dažādus rakstus un attēlus,

kas panākti ar printēšanas tehnoloģiju palīdzību.

Savukārt matu griezumu ziņā atslēgas vārdi būšot tekstūra un gudri veidoti griezumi, kas neprasa lielas ikdienas rūpes.

"Modē būs kvadrātveida līnijas, karē frizūras, kas imitē sajauktu matu efektu. Tāpat aktuāls būs dažāda garuma ponijs, daudzslāņainums, daudz tekestūras. Labā ziņa: modē atgriežas griezumi, kas rada nedaudz sajuktu matu efektu, un ikdienā neprasa lielas rūpes ieveidojot," stāsta Alekss Šabo.

MATRIX SOCOLOR CULT jubilejas šovā piedalījās vairāk nekā 270 frizieri no visām Baltijas valstīm. Pasākuma lielākā zvaigzne bija friziermeistars Alekss Šabo, kura starptautisko atpazīstamību palīdzējuši veidot viņa īpaši precīzas griezuma tehnikas, ekstravaganti matu sakārtojumi un progresīvi krāsojumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu