Improvizācijas teātris "Tea Tree" atklās izrāžu sezonu ar šovu “Meklējam vainu”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 23. oktobrī plkst. 20.00 Kaņepes kultūras centra Lielajā zālē norisināsies improvizācijas teātra “Tea Tree Impro” improvizētais šovs “Meklējam vainu”, kurā varēs redzēt trupas spēcīgākos improvizatorus.

Dažādie sarunu šovi televīzijā, kur tiek izķidātas dažādas vainas ģimenēs, savstarpējās attiecībās ar kolēģiem, draugiem un citiem līdzcilvēkiem, ir kļuvuši par pavisam ierastu lietu, tāpēc “Tea Tree” nolēmuši paeksperimentēt ar šo žanru arī caur improvizāciju uz skatuves.

Par stāsta pamatu kalpos skatītāju sniegtie problēmu varianti, tāpēc jo īpaši interesanti, komiski un pat pamācoši šo izrādi būtu apskatīt jebkuram – no improvizācijas cienītāja līdz pat parastam garāmgājējam.

Improvizācijas trupas “Tea Tree” vadītāja Mairita Strūberga atklāj, ka viņu ļoti fascinē sava un savu līdzcilvēku problēmu šķetināšanas pieredze: “Pārsvarā mēs atrodam vainu citos cilvēkos, apstākļos un sabiedrībā, taču reti kad mēs paskatāmies paši uz sevi. Šis šovs ir domāts, lai mēs spētu pasmieties par to, ka visi citi vainīgi, izņemot pašus.”

“Mēs, “Tea Tree”, iedvesmojamies no tā, kas mums ir apkārt. Improvizācija ir ļoti plaša un radoša joma, tāpēc meklēt jaunus veidus, kā izklaidēt skatītājus arvien neierastākā veidā, ir mūsu aicinājumus,” par savu improvizācijas trupu stāsta vadītāja Mairita Strūberga.

Izrāde norisināsies divās daļās, kur pirmajā daļā tiks risinātas problēmas vadītājas Martas Rosickas (Mairitas Strūbergas) pavadībā, savukārt otrajā daļā improvizatori ļausies brīvākam formātam realizējot skatītāju ierosinātas ainas.

Par teātri

Improvizācijas teātris “Tea Tree Impro” ir priecējis skatītājus ar tādām izrādēm kā “Harolds”, “Kokoro”, “Pēc Upīša”, un regulāri organizē Brīvos (nu jau galīgi) Improvizētus vakarus. Šobrīd teātrī darbojas aptuveni 50 dalībnieki, apvienojušies dažādos sastāvos, kuru nosaukumi radušies, iedvesmojoties no ēkas līmeņiem, lai kopīgi būvētu arhitektonisku pērli – mājvietu improvizācijai Latvijā. Viss sākās ar izveidotu pamatsastāvu, un, īstā improvizācijas garā turpinot vārdu spēli ar “pamatiem”, nākamie veidojās jau kā pagrabsastāvs un cokolsastāvs.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā interneta vietnē bezrindas.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu