Pie skatītājiem nonāks jauns TV šovs “Naudas pavēlnieks”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jau šo ceturtdien kanālā TV3 startēs jauns ģimenes šovs “Naudas pavēlnieks”, kura laikā kopā ar šova vadītāju Janu Duļevsku un finanšu ekspertiem - Eviju Kropu un Reini Jansonu būs iespēja noskaidrot, vai ģimenes budžetu var uzticēt bērnam?

Izglītojošās un izklaidējošās desmit raidījuma epizodēs šova vadītāja Jana Duļevska izaicinās desmit ģimenes vesela mēneša garumā uzticēt ģimenes budžeta plānošanu bērnam. Mazajam naudas pavēlniekam nāksies parūpēties gan par ēdienreižu plānošanu un produktu sagādi, gan par rēķinu apmaksu. Tīņiem būs jāpiedzīvo reāli finanšu plānošanas izaicinājumi, ar kuriem viņu vecākiem jāsaskaras katru dienu. Savukārt par ietaupītajiem līdzekļiem bērnam būs iespēja iegādāties ko sen kārotu - kādam tie būs stilīgi apavi, citam austiņas mūzikas atskaņošanai.

Šova vadītāja Jana Duļevska par finanšu plānošanas paradumiem savā ģimenē: “Manā ģimenē mēs plānojam tikai daļu budžeta, proti, tie ir komunālie maksājumi, pulciņi, sporta nodarbības, bet arī tos sarēķinām tikai galvā, neizliekot uz papīra. Tomēr, ja mums ir kopīgs mērķis, piemēram, ģimenes ceļojums, tad mēs meklējam veidus, kā ietaupīt, iesaistot šajā procesā arī bērnus. Tā kā man ir paveicies būt nelielai daļa no šova “Naudas Pavēlnieks”, es pati mācos no raidījuma varoņiem, klausoties, cik ļoti nopietni un organizēti pusaudži attiecas pret šim izaicinājumam, tādēļ ceru, ka arī mani bērni un bērni visā Latvijā spēs ņemt piemēru no raidījumu varoņiem, kas ir viņu vienaudži!”

Šova “Naudas pavēlnieks” laikā vērtīgos padomos finanšu pratībā ar jaunajiem ekspertiem dalīsies Swedbank Finanšu Institūta eksperti Evija Kropa un Reinis Jansons:

Lai piepildītu savus sapņus, tīņi būs gatavi pieņemt pat kardinālus lēmumus - vai aizliegt mammai skaistuma procedūras? Vai brālim jāsamazina kabatas nauda? Un kā rīkoties, ja budžets jau ir saplānots, bet rodas neparedzēti ārstniecības izdevumi?

Bērni piedzīvos gan emocionālus kāpumus un patiesu gandarījumu par iespēju uzņemties pilnu atbildību, gan kritumus un pat strīdus, kad ir jāpieņem negaidīti lēmumi.

Kā mainās ģimeņu ikdienas un kā mazie naudas pavēlnieki tiek galā ar atbildību, skaties katru ceturtdienas vakaru plkst. 21.00 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu