Bokseris velta aizkustinošus vārdus pretiniekam, kurš nonāca komā (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriks Dejs (no kreisās)
Patriks Dejs (no kreisās) Foto: AFP/SCANPIX

Bokseris Čārlzs Konvels (11-0, 8 KOs) nevar izmest no prāta traģisko dienu, kad pēc viņa sitieniem smagus savainojumus guva Patriks Dejs, kurš atrodas komā un cīnās par savu dzīvību. Konvels savam tās dienas sāncensim veltījis aizkustinošos vārdus. 

Konvels un Dejs pagājušās nedēļas nogalē turnīrā Čikāgā (ASV) aizvadīja tā saukto "undercard" cīņu, cīnoties par reģionālo USBA titulu. 

Cīņā dominēja Konvels, kurš savu pretinieku aizsūtīja nokdaunā ceturtajā un astotajā raundā. Desmitajā raundā Konvels veica vēl vienu uzbrukuma sēriju, savainojot Dejam žokli. Dejs piedzīvoja dziļu nokautu, tiesnesis nekavējoties ringā aicināja ārstus. Bokseris tika nogādāts slimnīcā, kur viņam veica smadzeņu operāciju. 

"Dārgais Patrik,

es nekad neesmu gribējis, lai ar tevi kas tāds notiktu. Viss, ko es vēlējos, - izcīnīt uzvaru. Ja varētu atgriezt atpakaļ laiku, tad teiktu, ka neviens ko tādu nav pelnījis. Savā galvā daudzkārt esmu attinis atpakaļ šo cīņu un domājis, kā būtu, ja tā nebūtu noticis un kāpēc tas notika tieši ar tevi. Nevaru par tevi pārstāt domāt un lūdzos. Esmu izraudājis daudz asaru, jo nevaru iedomāties kā justos mana ģimene un draugi. Es redzu tevi visur un visur dzirdu par tevi tikai visu labāko. Apsvēru arī aiziešanu no boksa, bet domāju, ka tu nevēlētos, lai es to daru. Zinu, ka esi cīnītājs līdz kaulu smadzenēm, tāpēc nolēmu turpināt cīnīties par pasaules čempiona titulu, jo arī tu to vēlējies. Mana motivācija, katru reizi izejot ringā, būsi tu," savā "Instagram" kontā raksta Konvels.

#ChampPatrickDay

Deja treneris Džo Higinss sava audzēkņa stāvokli raksturojis kā "ļoti smagu", vēsta NBC New York. 

Dejs savas karjeras laikā izcīnījis 17 uzvaras, piedzīvojis četrus zaudējumus un reizi cīnījies neizšķirti. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu