"Saki, ka mīli mani"; "kā tu brauc?" jeb TOP 10 veidi kā nokaitināt jebkuru veci (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Šis raksts parāda to, cik gan mēs - sievietes un vīrieši, esam atšķirīgi. Kas vienam šķiet nieks - otram pasaules traģēdija. Ko viens organizē ilgu laiku, otrs nemaz nepamana. Šoreiz par to, kā vīriešus prot nokaitināt tikai sievietes. 

1. Vai tu mani mīli?

Pat ja viņam patiešām ir spēcīgas jūtas pret jums, labāk ļaut viņam par viņiem pastāstīt, nevis iedzīt viņu stūrī, prasot šo jautājumu. Turklāt, ja pārāk bieži runājat par nopietnām tēmām, tiek zaudēta to vērtība un nozīmīgums.

Biežāk vīrietim patīk savas darbības pierādīt ar savu rīcību - ceļojums, kaislīgs sekss, restorāns vai pārsteiguma dāvana. Ļaujiet vīrietim izlemt!

2. Kāda ir tava dzīves jēga?

Vīrietim patīk runāt par dzīves jēgu sēžot pie alus pudeles vai viskija glāzes. Lai par to runātu, viņam ir jājūtas komfortabli un atbrīvoti. Ja vīrietim par šo prasīsi katru dienu, pastāv risks, ka viņš vienas alus pudeles vietā jau sāks patērēt vairākas. Bet ja nopietni, vīrieti nevajag bieži apgrūtināt ar filosofiju. 

3. Pasaki viņam, ko tev teica māte

nenoliegsi, ka dažreiz mammas padomi ir noderīgi, bet bieži tie ir arī morāli novecojuši. Esi pati šo padomu filtrs, pirms dalīties ar šo informāciju ar savu vīrieti. Viņš tāpat tajā neiedziļināsies un nesapratīs, ko tu no viņa gribi. Nenogurdini viņu. 

4. Kritika bērnu vai padoto priekšā

Vīrietim nešķiet nekas sliktāks par kritiku tādu cilvēku klātbūtnē, kuri sociālā stāvokļa ziņā ir zemāki par viņu. Viņaprāt, tas automātiski pazemina viņa statusu padoto acīs.

Tāpēc, ja jums patiešām kaut kas nepatīk viņā un vēlaties to labot, tad vissaprātīgākais ir pastāstīt viņam par to privāti.

5. Barot viņu ar salātiem un zaļumiem, zinot, ka viņš mīl gaļu

Pat ja esi jau sen esat kļuvusi par veģetārieti, nemēģiniet viņu ar varu vilkt uz savu pusi, atņemot iecienītos ēdienus. Ticiet man, ja viņš mājās neatradīs gaļu, viņš to atradīs restorānā, bārā, pie mātes vai citā dzīvoklī. Mēs vairs nedzīvojam trūkuma laikmetā. 

6. Kritizē viņa braukšanas veidu

Ikviens vīrietis sevi uzskata par braucošo dievu. Un nav svarīgi, kāds automašīnas modelis viņam ir un kāda ir braukšanas pieredze. Šeit viņš ir labākais un vissvarīgākais! 

Kritika par viņa braukšanas stilu pielīdzināma viņa kritizēšanai seksa laikā. Ne vienu, ne otru viņš tev nepiedos.

7. Pastāstiet viņam par meditāciju un jogu

Ja jūsu vīrietis nav meditācijas un jogas atbalstītājs, tad nav svarīgi, cik tālu esat progresējusi šajā jomā. Jebkurā gadījumā viņš nebūs gatavs klausīties stāstu par jūsu čakrām un asanām. Tāpēc efektīvāk būs paaicināt viņu pastāvēt kādā no pozām uz izturību.Tici man, viņš to novērtēs daudz vairāk nekā 5–10 minūšu stāstu par pašu procesu.

8. Nosūti viņam apavu fotogrāfijas un lūdz viņu izdarīt izvēli

Vīrietim nav ne mazākās nojausmas, kurš papēdis ir modernāks, kuras kurpes ir skaistākas, kurš modelis ērtāks. Visticamāk, pieklājības dēļ viņš vienkārši akceptēs pirmo foto, kas visticamāk nepatiks tev. Izlem pati par kurpēm, bet viņam ļauj izvēlēties apakšveļu!

9. Uzaiciniet viņu uz klasiskās mūzikas koncertu

Ja vīrietis nemācījās konservatorijā vai mūzikas skolā, tad prasme gūt baudu no klasiskās mūzikas viņam nav "ieprogrammēta". Ir jāiemācās saprast mūziku kā mākslu, modi, svešvalodu. Cilvēkam bez sagatavošanās tas var būt nesaprotami. 

10. Runā ar viņu par sieviešu ciklu un sava emocionālā stāvokļa izmaiņām

Vīrietim ir zināms par tavām ikmēneša "īpašajām dienām", kā arī par sieviešu hormonālajām svārstībām un PMS. Tāpēc neviens, izņemot jūsu personīgo ginekologu, nav gatavs klausīties atklātas sarunas par to, kā tas notiek un kā jūs jūtaties.

Teikums, ka jums ir kritiskas dienas un šodien nav labi, fiziski un emocionāli, būs diezgan pietiekama un saprotama viņam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu