Žanna Dubska atzīstas; Jā, es spricēju botoksu un esmu gribējusi samazināt krūtis (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Košā un pārsteigumu pilnā stiliste Žanna Dubska “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra’ skatītājus pārsteidz ne tikai ar drosmīgiem padomiem, kā baudīt piepildītu un vitālu dzīvi, bet arī nebaidās atklāt savas privātās dzīves detaļas. Tā, piemēram, jau šovakar skatītāji varēs vērot, kā Žanna bauda skaistumkopšanas procedūras un nekautrējas paust veselīgu attieksmi pret iespējām uzlabot savu skaistumu: “jā, es spricēju botoksu un esmu gribējusi arī samazināt krūtis. Taču “zivtiņu lūpas” gan es negribu. Pie tam, es jau arī nevaru. Man vajag, lai man ir emocijas,” smejoties saka Žanna.

Stiliste norāda, ka būtu visai riskanti cilvēkiem aizliegt izmantot šīs procedūras, kas palīdz atgūt ne tikai veselību, bet arī pašpārliecinātību. Tiesa, Žanna arī steidz atgādināt, ka ar šīm procedūrām noteikti nevajadzētu aizrauties:

“Tik daudzi cilvēki noved sevi līdz kroplībai. Tur vairs nav nekāds skaistums, tur vairs nav nekāda harmonija, tur vairs neeksistē individualitāte un tur vairs pat nav cilvēks. Tas ir kaut kāds manekens, tas vairs nav cilvēciskais skaistums, tas ir kaut kas tik stilizēts!” spriež Žanna Dubska.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu