Elīna Dobele prezentē pirmo Itālijā izgatavoto apavu kolekciju

Gints Bāliņš
, foto/video
CopyLinkedIn Draugiem X

Noritējusi Elīnas Dobeles pirmās Itālijā izgatavotās rudens / ziemas apavu un aksesuāru kolekcijas atklāšana. 

KOLEKCIJAS IEDVESMA - VIŅA

Viņā ir brīvība - jaunā ziemas zābaku dizaina kods. Kolekcijas priekšplānā mūsu kliente – par sevi pārliecināta, pašpietiekama, inteliģenta personība. Vērtības, kuras viņa ciena, ir ilgtspējīga dizaina pamats – oriģinalitāte, augstākā izpildījuma kvalitāte un inteliģenta komunikācija iepērkoties salonā.

Foto: Gints Bāliņš/TVNET

KOLEKCIJAS DIZAINI

Lakoniski, aktuāli pamatīgi, radīti, lai sagaidītu ziemu kopā! Kolekcijā izmantotas atsauces uz iepriekšējos gados veiksmīgākajiem apavu dizainiem, tomēr izmantojot jaunās tehnoloģiskās iespējas, ko sniedz ražošana Itālijā.  

Piemēram, 2010. gada ziemas kolekcijas zābaks ‘The Revolver’. Zābaki īpaši gan kā viens no klientu iemīļotākajiem  dizainiem, gan ar to, ka atrodas Dekoratīvās mākslas uz dizaina muzeja pastāvīgajā izstādē no 2013. gada. Jaunajā kolekcijā zābaki ieguvuši aktuālo papēža formu un ‘ziemīgi’ masīvu, tomēr elegantu pazoli.

Zābaki izgatavoti izmantojot oriģinālās ELĪNA DOBELE liestes formas, tādējādi nezaudējot ērtību, ko klientes novērtējušas līdz šim.

Kolekciju papildina brīvā stila pleca somas un mugursomas, kas izgatavotas no auduma – vieglas, ūdens necaurlaidīgas un ietilpīgas – uzticamas ikdienas straujā ritma partneres.   

Foto: Gints Bāliņš/TVNET
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

KĀPĒC ITĀLIJĀ?

Ilgtspējība ir tēma, kas visu zīmola pastāvēšanas laiku man ir bijusi ļoti svarīga. Tieši tādēļ izvēlējos ražošanu turpmāk attīstīt Itālijā, kur apavu izgatavošanas tradīcijas garantē augstākās kvalitātes izpildījumu. 

Svarīgi, ka tagad varēsim ne tikai nodrošināt esošo pieprasījumu Latvijā, bet attīstīt zīmolu arī plašākā mērogā.

Foto: Gints Bāliņš/TVNET
Foto: Gints Bāliņš/TVNET
Foto: Gints Bāliņš/TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu