Kārlails: Man patīk Porziņģa un Dončiča agresīvā spēle

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Riks Kārlails
Riks Kārlails Foto: AFP/SCANPIX

Pēc Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" komandas uzvaras 102:87 pār Losandželosas "Clippers" pēdējā pārbaudes spēlē, gatavojoties jaunajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonai, komandas galvenais treneris Riks Kārlails uzvēra, ka viņam patīk latvieša un Lukas Dončiča agresīvais sniegums. 

"Man patīk viņu agresīvā spēle," par Porziņģi un Luku Dončiču sacīja Kārlails. "Patīk kā viņi kopā izskatās, kā komanda strādā ar bumbu, lai viņus atrastu. Un mums izdevās ļoti laba saspēle."

Porziņģis un Dončičs izcēlās ar "double-double". Latvietis iemeta 18 punktus un savāca 13 atlēkušās bumbas, kamēr talantīgais slovēnis guva 15 punktus un izcīnīja 13 bumbas zem groziem. 

"Tomēr mēs nevaram pārāk sapriecāties par šo uzvaru. Dosimies atpakaļ mājās, trenēsimies un gatavosimies sezonas pirmajai spēlei pret Vašingtonu," norādīja "Mavericks" galvenais treneris. 

Tieši pret Dāvja Bertāna pārstāvēto "Wizards" 24. oktobrī Dalasas komanda savā laukumā atklās jauno sezonu. 

Porziņģis spēlē pret "Clippers" teicami uzbruka no distances, grozā raidot sešus no deviņiem izmestajiem metieniem. Tāpat viņš iemeta piecus no sešiem soda metieniem. 

"Uzbrukumā es neforsēju. Gribēju ieiet ritmā un laukumā darīt arī citas lietas un tas labi nostrādāja. Neko nesasteidzu," kluba mājas lapā citēts Porziņģis. "Domāju, ka tas ir vēl viens solis uz priekšu, lai sajustu savu ritmu un nonāktu spēļu ritmā. Un esmu apmierināts ar šo spēli, kaut arī tik daudz neaizrāvos uzbrukumā. Izpildīju metienus, kad biju brīvs un tā man ir jāspēlē."

Tikmēr Dončičs paslavēja komandu par sniegumu aizsardzībā, norādot, ka tā bijusi uzvaras pamatā. Pretiniekam ļāva iemest 87 punktus. 

Piecās pārbaudes spēlēs "Mavericks" izcīnīja divas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu