Pasečņiks debitē NBA un palīdz sagraut "76ers" basketbolistus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē starp Vašingtonas "Wizards" un Filadelfijas "76ers" uzvaru izcīnīja Vašingtonas basketbolisti. Uzvarētāju rindās ar astoņiem punktiem izcēlās Dāvis Bertāns, bet debiju NBA laukumā piedzīvoja Anžejs Pasečņiks. 

"Wizards" basketbolisti viesos ar rezultātu 112:93 sagrāva Filadelfijas "76ers" vienību

Bertāns laukumā pavadīja 21 minūti un 28 sekundes, kuru laikā guva astoņus punktus (2p. 1/2, 3p. 2/6), savāca 2 atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja un pārķēra bumbu, kā arī spēli noslēdza ar 21 efektivitātes punktu.

Pasečņiks savā debijā laukumā pavadīja 13 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā guva četrus punktus, izcīnīja trīs bumbas zem groziem, kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu un vienu reizi rezultatīvi piespēlēja komandas biedram. 

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Džordans Makrē, kurš izcēlās ar 17 punktiem. Savukārt, Filadelfijas komandā rezultatīvākais bija komandas līderis Džoels Embids, kurš 23 minūtēs guva 17 punktus.

Pirmo regulārās sezonas spēli Vašingtonas "Wizards" aizvadīs jau 24. oktobrī, kad Dalasā pretī stāsies "Mavericks" basketbolisti ar Kristapu Porziņģi priekšgalā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu