Makgregoram jau otrā apsūdzība par seksuālo vardarbību (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/LETA

Slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors atkal tiek turēts aizdomās par seksuālo vardarbību. Jau martā parādījās ziņas par iespējamo cīkstoņa noziegumu. Tagad Makgregors atkal ir nonācis uzmanības centrā par līdzīga rakstura noziegumu, vēsta "Business Insider".

Tiek ziņots, ka Īrijas policija ir uzsākusi vēl vienu izmeklēšanu par seksuālās vardarbības noziegumiem, kurus izdarījies bēdīgi slavenais cīkstonis.

Aizvadītajā nedēļā kāda sieviete policijai ziņojusi, ka Makgregors pret viņu izdarījis seksuāla rakstura uzbrukumus. Incidents ir noticis pie kāda Dublinas bāra viņas mašīnā.

Policija šobrīd vēl nav cēlusi apsūdzību pret Makgregoru vai arī viņu nopratinājusi. Īru cīkstoņa pārstāvji apgalvo, ka Magregors noliedz iespējamo noziegumu.

"Konors regulāri ir dažādu baumu epicentrā. Viņš noliedz, ka būtu iesaistīts jebkāda veida uzbrukumos pret šo sievieti," paziņoja Makgregora pārstāvji.

Šis ir viens no daudzajiem incidentiem, kuros pēdējā gada laikā īru cīkstonis ir bijis iesaistīts. Lai gan Makgregors aktīvi meklē pretinieku priekš savas atgriešanās cīņas, ir pamats šaubīties, vai īram izdosies atgūt savu iepriekšējo zvaigznes statusu UFC.

31 gadu vecais Makgregors savas karjeras laikā guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu