"Sanctimony" aicina uz 25 gadu jubileju "Melnajā piektdienā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Sanctimony"
"Sanctimony" Foto: publicitātes

23. novembrī klubā "Melnā piektdiena" notiks metāla grupas "Sanctimony" 25 gadu jubilejas koncerts, kurā izskanēs grupas daiļrade no deviņdesmitajiem līdz mūsdienām. Koncertā tiks spēlētas dziesmas arī no šobrīd topošā jaunā albuma.

Grupa savu muzikālo karjeru sākusi 1994. gadā. Sākotnēji death metal žanrā, laika gaitā muzicēšanas stils transformējies uz to kāds tas ir šobrīd – enerģisks death'n'roll. Grupas kontā seši albumi, viens EP, vairākas pašmāju metālmūzikas gada balvas un enerģiska koncertēšana gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

25 gadu jubilejas koncerta programmā, kuras garums aptuveni divas stundas, izskanēs grupas muzikālās daiļrades dažādie posmi un tā dēvētais zelta fonds, viesi un pārsteigumi. 

“Divdesmit pieci ir tikai vienreiz mūžā, jānosvin krietni, smagi un skaļi. Un pārsteigumi vēl būs,” bilst grupas mūziķi.

Grupas sastāvā: Jānis Boļšaks (balss), Viesturs Grīnbergs (ģitāra), Denis Denisenko (bass), Jānis Aizkalns (ģitāra), Jēkabs Zemzaris (bungas).

Viens no pasākuma pārsteigumiem – grupa “Flaying”, kas pēc astoņu gadu pauzes atjaunojusi savu darbību, lai aizpildītu klusumu pašmāju death metal mūzikas žanrā.

23. novembrī klubā “Melnā piektdiena” koncerta sākums plkst. 19. Biļetes iepriekšpārdošanā interneta vietnē ticketshop.lv.

Foto: Grupa "Sanctimony" prezentē albumu "Melnajā piektdienā".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu